Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Lifecell змінює ціни: коли українці почнуть платити більше

Мобільний оператор пояснив, чому він змушений переглянути вартість послуг

Фото: lifecell, pexels. Колаж: Pro Гроші

Послуги даного мобільного оператора коштуватимуть вже дорожче

Фото: lifecell, pexels. Колаж: Pro Гроші

Оператор мобільного зв'язку компанія lifecell збирається підвищити плату за свої послуги для українських абонентів. Зміни українці помітять з 22 лютого.

Про це пише сайт Pro Гроші.

Згідно з отриманими даними, зміни тарифних планів торкнуться частини абонентів, що користуються послугами компанії. При цьому відповідні повідомлення почали приходити на телефони абонентів lifecell.

Про підвищення вартості послуги дізналися абоненти, які користуються тарифом lifecell "4 Безліміти". Відтепер абоненти платитимуть 160 гривень.

За тариф "Смарт Лайф" треба буде віддати 225 гривень.

Зміна вартості послуг
Зміна вартості послуг
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Чому вартість тарифу стане вищою

У Lifecell роз'яснили, що змушені переглянути вартість пакетів послуг. Все через низку факторів, пов'язаних зі збройною агресією Росії на території України, а також через об'єктивні економічні чинники, зазначили в компанії.

"Постійний ремонт та закупівля обладнання після обстрілів, створення резерву батарей та генераторів на вузлові технологічні майданчики за актуальним курсом валют, а також підвищення вартості логістики та палива впливають на здатність оператора надавати послуги зв'язку", – йдеться у повідомленні.

Скільки коштує унікальний номер телефону на OLX

Раніше ми вже писали про те, що на сайті OLХ є чимало пропозицій придбати ексклюзивний номер, який буде лише у вас від мобільних операторів Vodafone, Kyivstar чи Lifecell.

Коштує ця послуга в середньому 10 000 гривень. Однак ціна може коливатися, адже залежить це від унікальності номера. Наприклад, номер 095 777 77 *6 коштуватиме 12 900 гривень. За номер 099 *67 77 77 просять вже 24 900 гривень.

Однак зверніть увагу, якщо ви насправді хочете змінити свій звичайний номер телефону на унікальний, то краще звертатися напряму до свого мобільного оператора або робити це через його офіційний сайт. На OLХ є вірогідність того, що ви можете натрапити на шахраїв.

Скільки коштує придбати унікальний номер на офіційних сайтах

Vodafone. Вартість зміни мобільного номеру у даного оператора коливається від 100 гривень до 500 000 гривень.

Kyivstar. Тут все залежить теж від категорії номера. Прості коштують 300 грн, срібні – 400 грн, золоті – 2 000 грн, платинові – 3 000 грн. Найдорожчі – ексклюзивні комбінації цифр. Їхня вартість стартує від 15 000 грн.

Lifecell. Тут за зміну номера ви можете заплатити від 130 до 21 000 гривень.

Детальніше про цю послугу ви можете прочитати в нашому матеріалі за посиланням.

Раніше сайт Pro Гроші вже розповідав вам про те, що Київстар підвищив тарифи на ажіотажні пакети. Також ми повідомляли, що Київстар зробив безплатною одну зі своїх послуг.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.