Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар зробив безплатною одну зі своїх послуг – за що тепер не доведеться платити

Клієнти мобільного оператора зможуть скористатися вигідною послугою протягом 30 днів

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Київстар зробив безоплатною одну із послуг

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Київстар запустив безплатну тестову послугу для українських підприємців. Вони зможуть проводити промокампанії за допомогою клієнтських розсилок ADWISOR, використовуючи тестовий доступ до неї упродовж 30 днів.

Про це повідомили у пресслужбі Київстару.

Так, сервіс ADWISOR у тестовому режимі дозволяє розіслати до 10 персоналізованих SMS на номери Київстар – як на наявних клієнтів, так і на аудиторію оператора.

Для цього користувачам доступні:

  • таргетовані SMS та Viber-розсилки для пошуку нових клієнтів – повідомлення розсилаються тим абонентам Київстар, які погодилися отримувати пропозиції від партнерів оператора за програмою "Мої знижки";
  • SMS та Viber-розсилки на власну базу клієнтів, при цьому можна відправляти повідомлення й абонентам інших операторів.

Крім того, користувачі сервісу ADWISOR безпосередньо на платформі можуть скорочувати потрібні посилання, додавати їх до розсилки й відстежувати надалі статистику переходів за ними. При цьому можна на власний розсуд обрати найбільш зручний метод скорочення посилання – з випадковим набором букв і цифр після домену або з використанням власної назви.

На сайті мобільного оператора є калькулятор розрахунку вартості SMS та Viber-розсилок. Тобто користувачі можуть розрахувати вартість послуги в декілька кліків. Саме такою вона буде після закінчення 30-денного пробного періоду.

Підписати договір про підключення можна в магазинах Київстар. А вся детальна інформація розміщена на сайті мобільного оператора. Отримати її також можна за номерами телефонів 466 або 0800300466.

Найвигідніші тарифи, які пропонує Київстар

У 2023 році одними з найбільш бюджетних пропозицій для клієнтів Київстару є тарифи "Любов до батьків" і Love UA. Першим можуть скористатися лише люди похилого віку (60+) та люди з інвалідністю I–III групи. За 125 гривень на місяць вони отримують безлімітні дзвінки абонентам Київстар, 50 хвилин розмови з користувачами інших операторів, 50 SMS по Україні, 5 Гб мобільного Інтернету.

Тариф Love UA коштує 150 грн і пропонує необмежені дзвінки в мережі, 15 ГБ Інтернету, 1 200 хвилин на розмови з іншими операторами, 2 000 МБ Інтернету в роумінгу.

Раніше ми писали про те, які найбюджетніші тарифи пропонують українські мобільні оператори. Також ми розповідали про тариф Київстару з найдешевшим інтернетом.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.