Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Шах і мат для iPhone 15 Pro Max? Який смартфон розставив крапки над "і"

Розповідаємо, яка компанія не стала чекати виходу новинок від Apple і спричинила фурор серед смарттелефонів

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Ціни на нові смартфони від Samsung не надто виросли у порівнянні з попередніми моделями

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Конкуренція на ринку смартфонів зростає з кожним днем, що наближає вихід нових iPhone 15 Pro Max, деякі компанії вже приберегли цікаві апарати. Одним з гарячих доповнень ринку стали два нових телефони від компанії Samsung.

Про це повідомляє новинне видання CNBC.

Samsung запускає свіженькі "фліпи"

Samsung Galaxy Z Flip 5
Samsung Galaxy Z Flip 5
Фото: Pinterest

Середа стала ідеальним днем для презентації двох нових складаних смартфонів від компанії Samsung, які вражають своїм дизайном та функціональністю. Нові моделі Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Fold 5 стали тоншими й легшими, порівняно зі своїми попередниками, та отримали деякі поліпшення.

Samsung Galaxy Z Fold 5
Samsung Galaxy Z Fold 5
Фото: Pinterest

Компанія з Південної Кореї зазначила, що ці нові телефони оснащені більш жорсткими шарнірами, що покращує довговічність пристроїв, та яскравішими дисплеями, що дарує кращий візуальний досвід користувачам. Однак, загалом оновлення моделей можна назвати поступовим в порівнянні з тогорічними версіями.

Скільки коштують новинки від Samsung

Samsung доклала значних зусиль, щоб зберегти ціну на свій новий телефон Z Flip 5 близькою до попереднього покоління, навіть при тому, що тепер він починається з більшим обсягом пам'яті – 256 ГБ.

Стартова ціна на Z Flip 5 в США складає 999 дол., що означає, що за цю ціну користувач отримує телефон з подвоєним обсягом пам'яті (256 ГБ), порівняно з попередньою моделлю, яка мала лише 128 ГБ пам'яті за таку ж ціну.

Крім того, Samsung пропонує більш містку версію нового телефону з пам'яттю 512 ГБ за ціну 1119 дол., що також виходить трохи дешевше, ніж старіша модель з таким же обсягом пам'яті.

Щодо Galaxy Fold 5, Samsung вирішила доопрацювати свій флагманський пристрій, зосередившись на новому шарнірі та оновленому чипсеті, які є головними відмінностями від попередника Fold.

Ціна на Fold 5 стартуватиме від 1799 дол.

Ціни на iPhone 15 перевершать очікування

Ще наприкінці минулого року з'явилися чутки про те, що наступна модель iPhone 15 Pro Max буде колосально дорожчою. Очікується, що новий смартфон буде мати більші батарею та дисплей. Однак, основна відмінність між iPhone 15 Pro Max і iPhone 15 Pro буде полягати в наявності перископічного об'єктива з оптичним зумом 5X або 6X. У порівнянні зі стандартним триразовим зумом в наявних моделях iPhone, цей новий смартфон легко обійде попередників завдяки разючій якості фото та відео.

Раніше ми повідомляли, який дешевий смартфон може скласти конкуренцію iPhone. Також ми писали про кращі телефони 2023 року.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.