Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Перевершив конкурентів: яка вартість найпотужнішого смартфона у світі

Флагманський смартфон Vivo X90s має характеристики, що вражають кожного

Фото:  Unsplash, Gizmochina, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

В Україні важко знайти найпотужніший смартфон

Фото: Unsplash, Gizmochina, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Ринок смартфонів є одним з найбільш динамічних та конкурентних сегментів сучасної технологічної індустрії. На сьогодні ці гаджети не просто пристрої для здійснення телефонних викликів, вони об'єднують в собі функції комп'ютера, фотоапарата, музичного плеєра, навігатора та багато іншого. Одним із таких є флагманський смартфон Vivo X90s. Він вважається найпотужнішим смартфон у світі.

Сайт Pro Гроші пропонує дізнатися параметри Vivo X90s та скільки коштує потужний смартфон.

Характеристика флагмана Vivo X90s

Цей смартфон є рекордсменом за продуктивністю. У попередньому тестуванні в бенчмарках AnTuTu та Geekbench цей апарат набрав понад 1,6 млн балів, легко випереджаючи конкурентів, таких як Xiaomi 13 Ultra та Samsung Galaxy S23 Ultra.

Смартфон був представлений у червні 2023 року
Смартфон був представлений у червні 2023 року
Фото: Gizmochina

Vivo X90s заснований на новій однокристальній системі MediaTek Dimensity 9200+, що є основною причиною його вражаючої продуктивності. Ця система перевершує Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 за всіма показниками.

На додаток до потужної системи, Vivo X90s має інші вражаючі характеристики, а саме:

  • дисплей 6.78", 2800×1260, AMOLED, 120 Гц;
  • у кращій конфігурації до 12 ГБ ОЗУ і до 512 ГБ ПЗУ;
  • камери на 50+12+12 Мп;
  • акумулятор 4810 мАг, швидка зарядка 120 Вт.

Операційна система Vivo X90s – OriginOS 3 на базі Android 13, що забезпечує миттєву реакцію та плавну роботу. Крім того, смартфон має вологозахист за стандартом IP64, модуль NFC, Wi-Fi 7 та стереодинаміки.

Яка ціна найпотужнішого смартфона Vivo X90s

У Китаї продажі цього флагмана стартували 30 червня поточного року. Придбати Vivo X90s можна за ціною від 3999 юанів, що приблизно дорівнює 20 000 гривням.

Хоча в Україні цей апарат може бути складно знайти, з часом його, напевно, можна буде придбати на популярних торгових платформах, таких як AliExpress.

Раніше сайт Pro Гроші робив добірку смартфонів, які будуть представлені у третьому кварталі поточного року. В цьому матеріалі ми вказали приблизні ціни на нові флагмани. Також ми дізналися, скільки коштує легендарний телефон Nokia 3310.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.