Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Вже з 20 березня: Київстар відключить sim-картки абонентів у низці популярних тарифів

У компанії уточнили, в якому випадку інтернетом, нарахованим по тарифному плану, можна користуватися на двох гаджетах

Фото: Dreamtown.ua, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Що зміниться для абонентів Київстар з 20 березня

Фото: Dreamtown.ua, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

В абонентів Київстару є змога користуватися послугами одного тарифного плану одночасно на двох гаджетах – це стало можливим завдяки послугам SIM для планшета або SIM для другого телефону.

Про це йдеться на офіційному сайті мобільного оператора.

Також у компанії уточнили, якщо обрати дану послугу як Суперсилу або сплатити за неї окремо, то інтернетом, нарахованим по тарифному плану, можна користуватися одночасно на двох пристроях: на основному смартфоні та на другому девайсі.

"SIM для другого телефона – це послуга зі ще більшим функціоналом, яка дозволить на другому телефоні користуватися не лише інтернетом, а й робити вихідні дзвінки. Наприклад, якщо ви користуєтесь мобільним для роботи: здійснюєте продажі, домовляєтеся про зустрічі тощо. З цією послугою з одного номера ви та ваші колеги зможуть телефонувати одночасно. Але вхідні дзвінки ви будете отримувати лише на один, основний пристрій", – наголосили в компанії.

SIM для планшета або SIM для другого телефона у багатьох актуальних тарифах можна підключити безоплатно, у якості Суперсили. Наприклад, у тарифах LOVE UA На максимум, LOVE UA Контракт, ВАШ Безлім тощо. Або ж можна ці послуги увімкнути додатково як платні опції, уточнили в Київстарі.

Однак, оператор звернув увагу користувачів, що з 20 березня березня ці послуги не діятимуть у кількох спеціальних тарифах:

  • Sim для пристроїв,
  • Smart SIM,
  • Київстар Домашній 4G,
  • Роутер 4G.

"Якщо клієнти з цими тарифами користувалися вказаними послугами, то вони в них припинять діяти автоматично, а за вже оплачений, але не наданий сервіс, абоненти отримають компенсацію протягом 10 днів із моменту введення змін", – попередили в Київстарі.

Безплатний додаток для підприємців

Київстар дозволив клієнтам у період з 1 лютого по 30 квітня 2023 року безплатно користуватися додатком STARKASA – спільною розробкою з Visa, запущеною в лютому 2022 року. Інструмент корисний для ФОПів, адже має широкі функціональні можливості. Наприклад, дозволяє використовувати себе як мобільну касу, POS-термінал і платформу для замовлень товарів онлайн.

Стандартна вартість сервісу на місяць – 199 грн. За таку ціну підприємці отримують послугу Tap to Phone – опрацювання безготівкових платежів і проведення оплати в будь-якому місці, без прив’язки до наявності стандартного термінала, що допомагає бізнесу збільшувати кількість клієнтів. Також в ціну входить послуга STARKASA.MARKET – середовище для замовлення товарів у постачальників онлайн.

Нарешті, клієнти можуть використовувати додаток як касовий термінал, видаючи електронні чеки, приймаючи готівкові платежі, перевіряючи фіскальні чеки на сайті ДФС, налаштовуючи робочі зміни, повертаючи кошти за товари та ін.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар відключить інтернет деяким клієнтам, і розповідав, хто залишиться без послуги з 1 березня. Також ми повідомляли, що Київстар, Vodafone та lifecell змінили правила користування роумінгом.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.