Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар відключить інтернет деяким клієнтам – хто залишиться без послуги з 1 березня

Мобільний оператор повідомить абонентів про зміни в наданні послуги через SMS

Фото: Pexels, kyivstar.ua. Колаж: Pro Гроші

Абонентів Київстар чекають зміни з домашнім інтернетом

Фото: Pexels, kyivstar.ua. Колаж: Pro Гроші

Київстар відмовляється від технології ADSL, яка раніше використовувалася для передавання швидкісного цифрового сигналу звичайною аналоговою телефонною лінією. ADSL забезпечувала доступ до мережі користувачам послуги "Домашній інтернет".

Про це повідомила пресслужба мобільного оператора на офіційному сайті.

З 1 березня поточного року клієнти компанії не зможуть використовувати тариф "Чемпіон світу". Також інші тарифні плани, які застосовують послугу "Домашній інтернет" із застарілою технологією ADSL, втратять цю опцію. Тобто деякі абоненти будуть змушені перейти на інші тарифи, які не включають послугу дротового інтернету. У випадку незадоволення змінами клієнти зможуть безоплатно поміняти тариф на той, що відповідатиме індивідуальним потребам.

Українці, які раніше перейшли на лінійку "Все разом", в перший день весни більше не зможуть послуговуватися фіксованим інтернетом. Проте їх завчасно попередять та проінформують через повідомлення SMS. Людям запропонують окремо під'єднати домашню мережу чи обрати новий тарифний план, де в абонплату одразу включається мобільний зв'язок і доступ до мережі.

Найбільш популярною серед користувачів наразі є послуга "Домашній", яка перші три місяці коштує 200 грн, а далі – 300 грн. Цей тариф застосовує сучасну технологію FTTB, що забезпечує швидкість з'єднання до 1 000 Мбіт/с. При цьому використовують оптичний кабель, який підводять до будинку та розподіляють між мешканцями.

Тестова послуга для підприємців

Мобільний оператор пропонує представникам бізнесу приєднатися до тестування нової послуги під назвою ADWISOR. Вона потрібна для проведення промокампанії за допомогою клієнтських розсилок. Тобто підприємці зможуть надсилати абонентам Київстар до 10 персоналізованих SMS, здійснюючи таким чином рекламну кампанію для своїх послуг.

Користувачам тестової акції доступні таргетовані SMS та Viber-розсилки. Вони дадуть змогу відшукати нових клієнтів, адже повідомлення надходитимуть тим абонентам, які раніше дали згоду на отримування пропозицій від партнерів компанії. Плюс доступна розсилка на власну клієнтську базу, при чому не обов’язково на номери Київстар.

Сервіс ADWISOR дозволяє безпосередньо на платформі скорочувати посилання, додавати їх до повідомлення, відстежувати статистику переходів тощо. Безоплатність послуги для підприємців триватиме тільки 30 днів, надалі розраховувати вартість потрібно буде за допомогою спеціального калькулятора на сайті.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар зробив безплатною популярну послугу. Також ми повідомляли, що Київстар, Lifecell та Vodafone показали найдешевші тарифи.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.