Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Інвестори підняли куш: які 5 криптовалют найбільше зросли в ціні за місяць

Інвесторам варто звернути увагу на кілька цифрових монет, які злетіли у ціні та не планують зупинятися на досягнутому

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

П’ять криптовалют сильно виросли в ціні за місяць

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ринок криптовалют дуже мінливий і курси змінюються щодня в режимі реального часу. Ті цифрові монети, які ще місяць тому показували сумні результати, станом на середину липня значно виросли в ціні. Найменше зростання склало 53,8%, що говорить про потенційні заробітки інвесторів.

Про це пише No Worries.

Місячні коливання дали змогу виділити п’ять криптовалют зі списку топ-100, яким вдалося злетіти. Мова про такі монети:

  • Bitcoin Cash (BCH);
  • Compound (COMP);
  • Pepe (PEPE);
  • eCash (XEC);
  • Bitcoin SV (BSV).

Лідер топу – BCH – піднявся на 15 позицію в рейтингу найкращих світових криптовалют. Станом на 14 липня котирування становлять 275 доларів, а ринкова капіталізація дорівнює 5,5 млрд доларів. За місяць вартість Bitcoin Cash зросла на 172,1%, що видно на графіку. Експерти прогнозують, що в перспективі валюта має шанси перетнути позначку 360 доларів, а це вже шлях до бичачого тренду (періоду підйому вартості та довіри інвесторів).

Місячні коливання курсу Bitcoin Cash
Місячні коливання курсу Bitcoin Cash
Фото: Coin Market Cap

Криптовалюта Compound (COMP) подорожчала на 148,6% і тепер торгується за 67,6 долара. Водночас навіть цей показник на 92% нижчий за пікове значення, досягнуте у 2021 році. Тоді COMP коштувала 910,54 долара.

Ріст ціни Compound за місяць
Ріст ціни Compound за місяць
Фото: Coin Market Cap

Три наступні цифрові валюти зросли не настільки вражаюче, але показують хорошу висхідну тенденцію. Pepe подорожчала на 61,8%, eCash – на 60,9%, Bitcoin SV – на 53,8%. Остання крипта торгується на рівні 39,9 долара, її ще називають "оригінальним" або "найчистішим" різновидом флагманської валюти BTC.

Курс Pepe | Фото: Coin Market Cap
Курс eCash | Фото: Coin Market Cap
Курс Bitcoin SV | Фото: Coin Market Cap

Курс Pepe

Фото: Coin Market Cap

Курс eCash

Фото: Coin Market Cap

Курс Bitcoin SV

Фото: Coin Market Cap

Що прогнозують біткоїну до кінця липня

Експерти Finbold попередили інвесторів, що біткоїн може втратити 11% вартості до 31 липня. Тобто валюта подешевшає приблизно на 3 000 доларів і призведе до значних втрат вкладників. Цей прогноз вдалося вивести на основі оцінки вартості криптофлагмана на аналітичних трекерах. Станом на 14 липня BTC коштує 31 260 доларів.

Ймовірне падіння спричинить збільшений інтерес інвесторів до крипти. Це сталося через сплеск вартості у першій половині червня, що дозволило біткоїну перетнути позначку 30 000 доларів і затриматися після цього рубежу. Надмірна увага до коливань курсу може обернутися для вкладників негативними наслідками та відкинути флагмана на багато місяців назад.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що криптовалюта з українським корінням стрімко злетіла та розповідав, чим Solana потішила інвесторів. Також ми повідомляли, чому в США судяться з Binance та Coinbase й що робити інвесторам.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.