Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Гаджети "з родзинкою": топ-5 недорогих товарів на Aliexpress для грошей

Ці товари знадобляться будь-кому, адже допомагають вести бюджет і берегти заощадження

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Цікаві товари з Aliexpress для грошей

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Хто з нас не любить шукати незвичні, смішні, але корисні товари в міжнародному інтернет-магазині Aliexpress? Там стільки позицій, що можна загубитися в асортименті, а оговтатися лише після оплати значної кількості цікавих, інколи незрозумілих, предметів. Серед непролазних джунглів магазину ми відшукали кілька речей, які стануть у нагоді для ваших фінансів.

Сайт Pro Гроші розповідає, що можна недорого купити на Aliexpress для оптимального ведення бюджету, заощаджень і зберігання коштів.

Топ-5 гаджетів, які продають на Aliexpress

  • Книга-сейф

У такому сховищі можна тримати не тільки кошти, а й інші дорогоцінні речі. Серед переваг позиції – маскування під звичайний предмет інтер’єру. Словник, який зовні нічим не відрізняється від справжнього, не викличе підозр і впишеться у будь-яку обстановку. Втім, якщо чиїсь руки потягнуться до сейфу, відкрити його не зможуть, адже він міцно береже таємниці за допомогою замка, що замикається на ключ. Вартість товару – 302 грн.

  • Брелок-калькулятор

Якщо часто з’являється потреба пораховати, а подумки це зробити важко, люди беруть мобільний телефон і вмикають калькулятор. Але щоб не копирсатися в додатках, згадуючи, де може бути потрібний вже зараз калькулятор, спробуйте купити незвичайний брелок. Він завжди буде під рукою і дозволить здійснити розрахунки швидко. Вартість товару – 46 грн.

  • Скарбничка-нічник

Зберігати копійки чи паперові гроші не обов’язково у стандартних великих скарбничках. Привчайте дітей фінансовій грамотності змалку, купивши їм милий світильник у вигляді космонавта і водночас сховище для монеток. Накопичення стане для них цікавою грою та принесе неабияке задоволення, формуючи звичку відкладати гроші. Вартість товару – 331 грн.

  • Білизна з секретом

Колись фінанси зберігали, зашиваючи у невеликі кишеньки в білизні. Асортимент AliExpress настільки вражаючий, що там можна знайти нижню білизну з місцем для грошей і документів. Можливо, виглядає і звучить безглуздо, втім подумайте про випадки, коли потрібно заховати цінності у плацкарті потягу. Вартість товару – 160 грн.

  • Валик для грошей

Дозволяє непомітно зберігати та перевозити коштовні речі. Всередині звичайного валику для чистки одягу є пусте місце, куди можна засунути гроші, годинник, прикраси тощо. Нікому не спаде на думку вкрасти подібний предмет, а ще важче здогадатися про заховані в ньому гривні. Вартість товару – 91 грн.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що AliExpress запроваджує зміни для покупців з Європи. Також ми повідомляли, як у магазинах найчастіше дурять українців.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.