Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Допоможе у всьому: як ефективно використовувати ChatGPT

Усі, хто мають доступ до цього чату, можуть задати боту будь-яке питання

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Ви можете використати chatgpt для різних цілей

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

ChatGPT має чимало переваг. Наприклад, бот може допомогти компаніям автоматизувати свою роботу. Особисто вам він може теж допомогти з різноманітними завданнями, такими як приготування їжі, фітнес-тренування, переклад, пошук нової музики та фільмів.

Про це пише сайт Pro Гроші, спираючись на дані ChatGPT.

Як використовувати чат-бот

Оновлення вашого раціону. Ви можете використати бот для створення тижневих планів харчування. Сюди входить також список покупок.

Індивідуальні плани тренувань. Особистий тренер підійде для тих, хто хоче займатися спортом більш ефективно. А от ChatGPT може стати чудовою відправною точкою для тих, хто тільки починає займатися собою. Варто вказати, що саме ви хочете пропрацювати в залі, й ChatGPT створить повну програму фізичних вправ саме для вас.

Розв’язування складних математичних задач. ChatGPT допоможе розв'язати вам складну задачу, з якою не впорається звичайний калькулятор.

Відкриття музики та рекомендації. Бот може запропонувати нову підбірку, спираючись на ваші смаки. Те саме стосується рекомендацій щодо фільмів і телешоу.

Як поговорити з ШІ через відеодзвінок

Раніше ми вже писали, що люди вже можуть спілкуватися з чат-ботом, як зі справжньою людиною через відеодзвінок. У додатку ви помітите віртуального персонажа – дівчину Енні. Їй прямо можна поставити всі питання.

Однак наразі Енні ще може плутати слова чи вимову, втім після виправлення одразу вчиться. Додаток генерує відносно вільну розмову, проте інколи голос звучить надто роботизовано. Особливо це помітно через неприродні паузи між фразами.

Та у майбутньому розробники планують зробити звучання більш реалістичним. Більше інформації ви знайдете в нашому матеріалі за посиланням.

Яких фахівців може замінити ШІ

Також ми вже розповідали про те, що під загрозою зникнення 10 професій, побудованих на створенні, аналізі, компіляції, обробці інформації тощо. Близько 300 мільйонів працівників можуть втратити роботу через генеративний штучний інтелект.

Загалом йдеться про:

  • роботу в ЗМІ (журналісти, редактори, СЕО);
  • технічні спеціальності (програмісти, кодери, аналітики даних, інженери-програмісти);
  • маркетологів;
  • роботу в галузі юриспруденції (помічники юристів, параюристи);
  • фінансові вакансії (консультанти та аналітики);
  • трейдерів;
  • викладачів;
  • бухгалтерів;
  • графічних дизайнерів;
  • спеціалістів служби підтримки.

Раніше сайт Pro Гроші писав, чи може ChatGPT допомогти вам із грошима, і розповідав про особистий досвід редакції. Також ми повідомляли, що користувачі ChatGPT можуть отримати до 20 000 доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.