Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Долайте стрес з користю для ППО: Нова пошта запустила благодійну онлайн-гру

Популярна міжнародна компанія пропонує українцям долучитися до модернізації зв'язку для захисників неба

Фото: Нова пошта/Facebook, armyinform, скриншот. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта запустила гру для допомоги ППО

Фото: Нова пошта/Facebook, armyinform, скриншот. Колаж: Pro Гроші

З благодійною метою міжнародна компанія з логістики "Нова пошта" презентує захопливу онлайн-гру. Вона дозволить не лише відволіктися від повсякденних справ, а й долучитися до модернізації зв'язку для наших захисників неба.

Про цю ініціативу повідомляється на офіційній сторінці Нової пошти у Facebook.

Нова пошта запустила благодійну гру

Грати, підтримати воїнів та бути корисними – ось головні завдання, які стоять перед "Ukraine Will Win". Гра доступна для використання на будь-якому пристрої. Передбачається, що користувачі зможуть зробити благодійний внесок на кожному рівні.

Особливого визнання заслуговує команда розробників. У процесі створення гри "Ukraine Will Win" свої знання та креативність об'єднали:

  • Олександр Даніленко – дизайнер гри;
  • Андрій Никитюк – один із розробників;
  • Марко Українець – також розробник;
  • Серж Авдєєв – відповідальний за звук;
  • Вікторія Нікітюк – розробниця гри.

Як створювалась гра "Ukraine Will Win"

На своїй сторінці в Instagram Марко Українець розповів історію створення гри. За його словами, він побачив анімацію та вирішив зробити свою версію. Після цього він відправив її Сашку, та виявилося, що Андрій та Вікторія також працюють над цією ідеєю, але в іншому форматі.

Згодом Сашко запросив Марка долучитися до команди, і разом вони змогли створити захоплюючий проєкт "Ukraine Will Win". Важливим внеском в гру стали чудові звуки та музика, створені Сержем Авдєєвим.

Ця благодійна гра – ще один спосіб зміцнити зв'язок між громадянами України та нашими захисниками, а також підтримати їх у складних умовах служби. Ініціатива Нової пошти стала відмінним прикладом поєднання веселощів і благодійності, який стимулює долучення всіх охочих до допомоги.

Раніше ми повідомляли, що українці незабаром зможуть скористуватися послугами Нової пошти у Німеччині. Також ми розповідали, з яких причин Нова пошта може утилізувати відправлення.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.