Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ціла посилка прийде не всім? У Нової пошти виникли проблеми з клієнтами

Представники логістичної компанії запропонували своїм клієнтам подарунки та промокоди

Фото: Нова пошта/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Клієнти Нової пошти поскаржилися на порвані коробки їхніх посилок

Фото: Нова пошта/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта – це популярна міжнародна компанія з логістики, яка славиться експрес-доставкою. Більшість українців користуються послугами саме цієї поштової компанії. Проте нещодавно клієнти логістичної компанії почали скаржитися на те, що їхні посилки надходять у краї поганому стані.

Скарги користувачі пишуть на офіційній сторінці Нової пошти у Facebook.

Українці скаржаться на зіпсовані посилки

Під публікацією Нової пошти українці написали скарги щодо того, у якому вигляді їм надходять посилки. Деякі клієнти повідомили, що упакування їхнього замовлення було розірвано та побите. Хоча за це заплатили 155 гривень.

Клієнтка Інна надіслала фотографію, на якій видно стан коробки. Під своїм знімком вона запитала, яким чином доставляли її посилку, та припустила, що це відбувалося метанням.

Розірвана коробка, яку отримала клієнтка Нової пошти
Розірвана коробка, яку отримала клієнтка Нової пошти
Фото: Скриншот: Pro Гроші

І якщо одним пошкоджене упакування не нашкодило тому, що знаходилося всередині, іншім не так пощастило. Неприємний інцидент стався зі Світланою. Вона поділилася фотографіями своєї посилки. На кадрах можна побачити, що замовлення було пошкоджено що призвело до витікання рідини з пляшок.

Пошкоджений посилка
Пошкоджений посилка
Фото: Скриншот: Pro Гроші

Як відреагували представники Нової пошти на скарги клієнтів

Працівники компанії відреагували на повідомлення своїх клієнтів. У пані Інни вони уточнили, чи вцілів вміст вантажу. На що отримали відповідь, що все ціле та не пошкоджене. Після цього вони перепросили у клієнтки за цю ситуацію та відправили їй подарунок.

Щодо пошкодженого замовлення Світлани, то представники Нової пошти також вирішили проблему. Клієнтці запропонували відшкодувати принесені збитки грошовою компенсацією в розмірі оголошеної вартості посилочки та надали промокод.

Раніше ми повідомляли, що Нова пошта запустила благодійну онлайн-гру, де українці можуть допомогти військовим. Також ми писали, що українці зможуть скористуватися послугами Нової пошти у Німеччині.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.