Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Чорний гумор і різдвяний хорор: які новорічні фільми люблять багатії

Насолоджуйтеся новорічно-різдвяними святами, переглядаючи улюблені тематичні фільми найбагатших людей світу

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Улюблені новорічні фільми багатіїв

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Багаті та успішні також вміють відпочивати й розслаблятися. Вони збираються у сімейному колі чи з друзями, аби влаштувати спільний перегляд фільму, або дивляться кінострічки на самоті. Тож не дивуйтеся, що навіть у Білла Гейтса чи Ілона Маска, одних з найбагатших людей світу, можуть бути улюблені новорічно-різдвяні фільми.

Вони рекомендують до перегляду як класику, яка ніколи не втратить актуальність і любов глядачів, так і сучасні зразки кіномистецтва, що покорили серця "акул бізнесу". Згадуючи назви під час інтерв’ю, багатії підтверджують, що не живуть єдиною роботою, примноженням капіталу тощо. Вони близькі до пересічних громадян і люблять те ж, що ми з вами.

Сайт Pro Гроші пропонує підбірку фільмів для святкового перегляду, які обожнюють мільйонери настільки, що можуть переглядати їх щороку для створення новорічної атмосфери.

Найкраще різдвяне кіно за версією багатіїв

  • Чотири Різдва (2008), рекомендує Ларрі Пейдж

Головні персонажі – закохана пара (грають актори Різ Візерспун і Вінс Вон) – зазвичай кожного Різдва відпочивають далеко від дому, в теплому кліматі та без родичів. Але через скасування рейсів (розпочалася затяжна туманність) вони змушені проводити свято зі своїми сім’ями. День Різдва буде не з легких, адже вони повинні відвідати аж чотири будинки. Далеко не зі всіма родичами пара героїв має хороші стосунки.

P.S. Ларрі Пейдж – мільярдер-дослідник, розробник інтернет-технологій, автор пошукової системи й співзасновник компаній Google, Alphabet та ін.

  • Гремліни (1984), рекомендує Ілон Маск

Добре подумайте, перш ніж купувати загадкових, милих створінь зі Сходу в цей святковий сезон. Фільм від режисера Джо Данте та сценариста Кріса Коламбуса розповідає, що відбувається через належний догляд за моґваєм на ім’я Гізмо. Молодий чоловік купує екзотичного вихованця в магазині в Чайнатауні, але не дотримується кількох простих правил догляду за істотою: тримати його якомога далі від яскравого світла, не мочити й ніколи не годувати після півночі. Неуважність господаря змушує Гізмо породити орду злих кузенів, які сіють хаос у місті під час новорічних свят.

P.S. Ілон Маск – інженер, підприємець, винахідник, інвестор, мільярдер. Засновник компаній SpaceX, PayPal, Neuralink і The Boring Company, генеральний директор Tesla Inc.

  • Ельф (2003), рекомендує Білл Гейтс

Веселий і душевний фільм про сучасну інтерпретацію історії Санта-Клауса. Головний герой Бадді, якого виховали ельфи, одного разу розуміє, що він людина, і вирушає на пошуки батька в Нью-Йорк. Від картини дійсно віє теплом, хоч на вулиці зима і холод, атмосфера змушує з нетерпінням чекати новорічного чуда. Від персонажа лунають смішні жарти, серйозні слова про дружбу та любов, його дії викликають лише посмішку на обличчі.

P.S. Білл Гейтс – бізнесмен, інвестор, письменник, філантроп, засновник корпорації Microsoft, співзасновник благодійного "Фонду Білла і Мелінди Гейтсів".

  • Нова різдвяна казка (1988), рекомендує Воррен Баффет

Наповнений атмосферою 80-х, позачасовий та актуальний фільм є ідеальним поєднанням чорного гумору, тематики кохання і втрати, життя і смерті, що робить його унікальним і приголомшливим. Фентезійна стрічка розповідає сатиричну історію про скнару Френка Кроса – багатого телемагната, всесильного у власній уяві та абсолютно байдужого до всього, крім грошей. Він має жорстоке почуття гумору, безжалісний і холоднокровний характер. Нікого не нагадує? Так, перед вами осучаснення Скружда з "Різдвяної казки" Чарльза Діккенса.

P.S. Воррен Баффет – інвестор, філантроп, засновник холдингової компанії Berkshire Hathaway. У списку Forbes займає місце у першій п’ятірці найбагатших людей світу.

  • Різдвяні канікули (1989), рекомендує Джефф Безос

Люди, які коли-небудь занадто старалися зробити свято незабутнім, зможуть співпереживати головному герою Кларку Грізволду та його кумедним битвам з божевільними родичами, спробам прикрасити будинок тощо. Він разом з сім’єю готується зустріти Різдво та запланував провести вечір у старомодному родинному стилі. Але все летить шкереберть: гості створюють незручності постійними сварками між собою, гірлянда відмовляється працювати та освітлювати дім знадвору, ялинка взагалі згорає вщент. І це далеко не всі перешкоди, які з’являться на шляху Кларка у різдвяний вечір.

P.S. Джефф Безос – підприємець, засновник інтернет-магазину Amazon та аерокосмічної компанії Blue Origin, комерційний астронавт.

Раніше сайт Pro Гроші писав про 4 фільми про пограбування та фінансові афери, які ви повинні переглянути. Також ми повідомляли про топ-5 фільмів, які дивляться багаті люди.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.