Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Змінюємо традиції: 4 фільми про пограбування та фінансові афери, які ви повинні переглянути

Для банди злочинців Різдво — також можливість отримати чудові подарунки, а тому ці кінострічки не просто розкажуть про злочини, але і створять новорічну атмосферу

Фото: УНІАН, Pressmaster. Колаж: Pro Гроші

Ці фільми повинен побачити кожен

Фото: УНІАН, Pressmaster. Колаж: Pro Гроші

Новорічні свята – час, коли ви збираєтеся всією сімʼєю. Після святкування всі в очікуванні переглядів фільмів, які точно створять затишну атмосферу. Однак дивитися звичайні різдвяні картини вже всім набридло, а тому пропонуємо вам нову підбірку новорічних кінострічок.

Сайт Pro Гроші рекомендує до перегляду чотири фільми про пограбування та фінансові афери.

"Один удома", 1990

Звичайно, які Різдво та Новий рік без цього фільму. Це легендарна новорічно-різдвяна кінокомедія для усієї родини від Кріса Коламбуса. Для тих, хто не знає — вона про маленького хлопчика, який став справжнім кошмаром для парочки злодіїв.

Сюжет бачили більшість людей, але все ж нагадаємо його трохи. Маленький хлопчик Кевін залишився один, тому що його сім'я полетіла на різдвяні свята й забула його вдома. На порожній будинок вже поклали око два спритних злодії — Марф і Гарі. Але головний герой точно не дозволить їм втілити свій план.

"Поганий Санта", 2003

Головний герой — ніякий не Санта Клаус, а звичайний злодій-рецидивіст, який не раз відсидів у в'язниці. Напередодні Різдва він разом зі своїм подільником грабує черговий великий магазин. Однак на його шляху зʼявляється проблема.

Добрий і щирий хлопчисько вирішив, що грабіжник дійсно є Сантою. Тому головний герой буде змушений витворяти різні непрості задуми, щоб і довести заплановану справу з супермаркетом до кінця, але і не осоромитися перед наївним у своїй простоті хлопчиною.

"Азартні ігри", 2000

Для банди злочинців Різдво — також можливість отримати чудові подарунки. Вони планують переодягнутися в Санта-Клаусів та обчистити казино прямо у святвечір.

Щоб отримати потрібну інформацію про цей заклад, головорізи беруть в заручники Ніка, котрий колись там працював охоронцем і знає все про систему безпеки. Тільки бандити не підозрюють, що вони взяли зовсім не того хлопця.

"Сімейне пограбування", 2017

Нехитра та передбачувана кримінальна комедія про старого професійного грабіжника та його донечок, яких він покинув ще в дитинстві.

За сюжетом, непоказна програмістка Анжела і надзвичайно красива злодійка Анжеліка – зведені сестри, які навіть не підозрюють про існування одна одної. Їх шахрай-батько таємно стежив за ними й сподівався, що коли-небудь знайде відповідний привід відрекомендуватись їм.

Довгоочікуваний привід знаходиться, коли Патріка обманює його подільник, разом з яким вони викрали коштовну скрипку Страдіварі. І саме у новорічні свята таткові необхідна допомога його доньок для помсти.

Раніше сайт Pro Гроші писав про 5 фільмів про гроші, які повинен подивитися кожен. Також ми розповідали про 5 фільмів про фінансових аферистів, від яких не можна відірватися.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.