Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Мавка. Лісова пісня – ми знайшли найдешевші та найдорожчі квитки

Мультфільм почали створювати ще у 2015 році, однак вийшов він у широкий прокат лише у 2023 році

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Проєкт створений за мотивами драми-феєрії Лесі Українки "Лісова пісня"

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

На початку березня 2023 року український анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня" вийшов у широкий прокат. Він побив рекорди та став найкасовішим за роки незалежності України. Лише за три вікенди на мультфільм продали більше ніж 600 000 квитків.

Сайт Pro Гроші вирішив дізнатися, скільки коштують квитки на український фільм та де є найдорожчі.

Загалом, за своєю ціною квитки не вирізняються серед інших, адже в середньому коштують так само – від 60 до 140 гривень.

Наприклад, на сайті kontramarka ви можете придбати квитки на мультфільм досить дешево, адже стартує ціна тут від 60 гривень. Найдорожчі квитки коштують 125 гривень. Вартість залежить від того, в який день та годину ви вирішили сходити на сеанс.

Однак є й рекордно висока вартість квитків на анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня". Найдорожче кіносеанс вам обійдеться в кінотеатрі multiplex, який знаходиться в київському ЦУМі – 695 гривень.

Найнижча ціна в кінотеатрі multiplex, який знаходиться в ТРЦ "Караван Outlet". Ціна тут стартує від 95 гривень.

Про що розповідає анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня"

Як зазначають автори проєкту, згідно з сюжетом, Мавка – Душа Лісу і його Берегиня – закохується у людину, талановитого музику Лукаша, й опиняється перед складним вибором: кохання чи її обов'язок перед Лісом.

Проєкт створений за мотивами драми-феєрії Лесі Українки "Лісова пісня" та на образах зі слов’янської міфології. Анімаційний фільм буде зрозумілим найширшій аудиторії по всьому світові, але водночас він містить чарівність української автентики, що принесе глядачам дещо нове і досі нерозкрите у світовій анімації.

Розробники фільму стверджують, що сюжет "Мавки" зацікавить дорослих своєю оригінальністю, а дітей – пригодами й гумором.

Мультфільм почали створювати ще у 2015 році. Режисерами "Мавки" стали Олександра Рубан та Олег Маламуж. Сценаристом виступив Ярослав Войцешек. На початку березня 2023 року мультфільм вийшов у широкий прокат.

Хто озвучував українських героїв

Якщо ви захочете переглянути фільм "Мавка. Лісова пісня", то помітите, що озвучили героїв зіркові українські артисти:

  • Мавка — це акторка Наталка Денисенко;
  • Лукаш — співак Артем Пивоваров;
  • головну злодійку фільму Килину озвучила Олена Кравець;
  • русалку Водяницю — фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

Також у фільмі можна почути Ніну Матвієнко, Сергія Притулу, Наталію Сумську.

Раніше сайт Pro Гроші писав про 4 фільми про пограбування та фінансові афери, які ви повинні переглянути. Також ми розповідали про фільми про перший заробіток і всі супутні проблеми.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.