Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Атмосферні без світла: топ-5 новорічних атрибутів з Епіцентру для святкового настрою

Показуємо та розповідаємо про п'ять новорічних атрибутів з Епіцентру, які варті вашої уваги цьогоріч

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Є кілька прикрас, які чудово підійдуть для вашого будинку

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Новорічна та різдвяна атмосфера, яка панувала у грудні у попередні роки, зараз відчувається зовсім інакше. Війна забирає багато емоцій, особливо позитивних. Проблем додають і постійні відключення світла, які не дозволяють насолодитись сяйвом прикрас.

Однак це не означає, що потрібно навідріз відмовитись від святкування і сидіти в темряві. Сайт Pro Гроші зробив підбірку п’яти товарів з Епіцентру, які можуть порадувати вас без світла і створити святковий настрій у будь-якій ситуації.

Гірлянда на батарейках

По-перше — це святково, по-друге — зручно, по-третє — практично. Така прикраса може послугувати гарним джерелом світла під час його відсутності й дозволить бути на святковій хвилі навіть у разі блекауту.

Ціни на них в Епіцентрі надзвичайно різні, все залежить від довжини гірлянди, кількості лампочок, їх вигляду, яскравості й т.д. Розцінки стартують з 240 гривень.

Але зауважте, що попит на такі речі надзвичайно високий, і покупці одразу розбирають варіанти за демократичною ціною та знижкові позиції. У магазині, біля полиць з гірляндами, що працюють без розетки, найбільше скупчення людей, а от традиційні гірлянди не користуються таким шаленим попитом.

Святковий ліхтарик

Це не звичайний ліхтар, а новорічна прикраса, яка може працювати без світла, виглядає чарівно та стильно.

Є багато варіантів, наприклад, такий, що максимально схожий на справжній ліхтар зі свічкою або з цілою зимовою композицією всередині. Ціни вже вище, ніж на гірлянди — стартують з 300 гривень і сягають 3 000 гривень.

Працюють такі прикраси теж здебільшого на батарейках, і чим яскравіше світло, тим частіше їх доведеться змінювати. Іноді у ліхтарів є і звукові ефекти, наприклад, різдвяні пісні, але це на ваш розсуд, бо така прикраса "з’їдає" більше енергії й декого дратує постійними звуками.

Якщо ви хочете користуватись ліхтариком тривалий період, перевірте його роботу в магазині, щоб зрозуміти, чи подобається його світло, чи не дратують звуки й мерехтіння.

Новорічний ліхтарик чудово доповнить атмосферу | Фото: Pro Гроші
Новорічний ліхтарик чудово доповнить атмосферу | Фото: Pro Гроші

Новорічний ліхтарик чудово доповнить атмосферу

Фото: Pro Гроші

Новорічний ліхтарик чудово доповнить атмосферу

Фото: Pro Гроші

Новорічні свічки

Перед святами на полицях гіпермаркету з’явилась ціла колекція різдвяних свічок абсолютно на будь-який смак — ароматизовані та без запаху, в скляному стакані чи задекоровані у різдвяний вінок, воскові, парафінові, маленькі, як таблетки, й такі, якими можна освітити усю кімнату.

Можна підібрати за кольорами та створити стильну композицію, яка доповнить декор і допоможе пережити відключення.

Мені вдалося знайти різдвяну свічку з ароматом менше ніж за 70 гривень, тож якщо ви полюєте за знижками — зараз найбільш вдалий період для купівлі свічок.

Асортимент перед святом величезний | Фото: Pro Гроші
Асортимент перед святом величезний | Фото: Pro Гроші
Асортимент перед святом величезний | Фото: Pro Гроші

Асортимент перед святом величезний

Фото: Pro Гроші

Асортимент перед святом величезний

Фото: Pro Гроші

Асортимент перед святом величезний

Фото: Pro Гроші

Новорічний будильник

Це диво я знайшла у розділі з новорічними сувенірами, коштує недешево — 3 400 грн, але послужить не один сезон і порадує абсолютно всіх.

Прикраса великого розміру, працює від батарейок, але будьте готові, що батарейки знадобляться якісні й у великій кількості. Годинник також може працювати як будильник і є не суто декоративним, тобто виконує своє призначення.

На задньому фоні зображено Санту та зимовий пейзаж, проміжок між задньою стінкою і склом досить великий, всередині насипано штучний сніг. Головна особливість — це підсвітка, яка досить яскрава і приємна. Так з легкістю можна й освітити кімнату, і дізнатися час, і увімкнути веселу мелодію будильника, і доповнити декор.

Годинник не потребує під'єднання до електромережі
Годинник не потребує під'єднання до електромережі
Фото: Pro Гроші

Штучний сніг

Цьогоріч це справжній хіт, раніше ще ніколи не було стільки варіантів цього декору.

Найпопулярніший — це штучний сніг у балонах. Вони є різних фірм, різних об’ємів та характеристик, ціна стартує від 70 грн за балончик. Суть проста — струсити балончик і почати розпилювати сніг. Він чимось схожий на піну для гоління, але більше "пухнастий" за рахунок структури з пластівцями.

Такий вид штучного снігу дуже красиво виглядає на гілках новорічної ялинки, якщо вплутати у них тонку світлодіодну гірлянду, дерево виглядатиме реалістично і магічно водночас. Штучний сніг до того ж дуже гарно блищить. Різниця між фірмами у стійкості кінцевого продукту, бо штучний сніг тане, майже як справжній.

Якщо ви проти розпилювання снігу з балончика, є варіант снігу у мішку. Одна торбинка коштує усього 147 гривень, і такий декор не розтане ніколи, щоправда, після святкування доведеться добре пропилососити, адже цей сніг зроблено з пінопласту.

Цьогоріч різновидів штучного снігу побільшало | Фото: Pro Гроші
Цьогоріч різновидів штучного снігу побільшало | Фото: Pro Гроші

Цьогоріч різновидів штучного снігу побільшало

Фото: Pro Гроші

Цьогоріч різновидів штучного снігу побільшало

Фото: Pro Гроші

Крім того, ми розповідали, що треба зробити зі своїми фінансами перед Новим роком, щоб привести все до ладу. А також читайте, що перед Новим роком треба зробити кожному ФОПу.

А більше про підготовку до Нового року читайте у нашій спецтемі

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.