Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта знизила тарифи на деякі міжнародні відправлення – умови

Відтепер відправити посилку з Польщі в Україну можна в рази дешевше

Фото: Facebook/ Укрпошта, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Скільки коштує відправлення посилки до України з Польщі

Фото: Facebook/ Укрпошта, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта почала співпрацювати з польським оператором поштового зв'язку Poczta Polska. Відтепер тарифи на пересилання посилок EMS стали в рази доступнішими.

Про це повідомляють на сторінці Укрпошти в Facebook.

EMS (Express Mail Service) – це сервіс прискореної міжнародної доставки. Укрпошта почала надавати цю послугу з квітня 2020 року.

Тарифи на доставку посилок з Польщі в Україну знизили на 75%. Наприклад, EMS-відправлення до 1 кг коштує 42 злотих, до 5 кг – 52 злотих. Щоб детальніше ознайомитись і розрахувати вартість доставки, можна скористатися калькулятором на сайті Рoczta Polska.

Відправку можна здійснити з будь-якого відділення Рoczta Polska, де приймають EMS. Доставка у середньому займає 7-14 днів, так як такі посилки обробляють пріоритетним порядком як в Україні, так і в Польщі.

Які фінансові послуги надає Укрпошта

Грошові перекази. Через сайт Укрпошти ви можете переказати гроші кількома способами:

  • "з картки додому";
  • "з картки у відділення";
  • "з картки на картку";
  • "з карток банків Європи".

Міжнародні поштові перекази. Укрпошта співпрацює з поштовими операторами 26 країн.

Оплата комунальних послуг. Здійснюється як онлайн, так і у відділенні. В такий спосіб можна сплатити за електроенергію, водопостачання, а також за телефонний зв'язок, телебачення, інтернет, дитячий садочок, школу тощо.

Пенсія. Саме через Укрпошту українці можуть отримувати пенсію. Однак памʼятайте, що отримати гроші ви можете у відділенні або заповнити заяву, щоб кошти вам приносив листоноша прямо додому.

Страхування. Також у відділеннях Укрпошти можна оформити електронний поліс ОСЦПВ, застрахувати життя, оформити туристичне страхування та страхування житла.

Раніше сайт ProГроші розповідав, де дешевше відправляти посилки Україною. Також ми писали, як змінилися тарифи Нової пошти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.