Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У кількох районах Києва з'явиться новий сервіс доставки

Сервіс доставки Loko від Сільпо запрацює ще у трьох районах Києва

Фото: Fozzy Group; Колаж: Pro Гроші

Де у Києві з'явиться нова доставка

Фото: Fozzy Group; Колаж: Pro Гроші

У Голосіївському, Шевченківському та Дніпровському районах Києва до кінця вересня з'явиться сервіс доставки продуктів та готових страв Loko. До кінця року сервіс планує охопити більшу частину міста.

Про це пресслужба компанії повідомила виданню RAU.

З 20 червня сервіс доставки почав працювати на Позняках, Березняках і частині Осокорків, у серпні запустився на Печерську, а з початку вересня – на Подолі.

Середня тривалість доставки:

  • замовлення продуктів з Сільпо кур’єри Loko доставляють у середньому за 19 хвилин;
  • страви з ресторану везуть трохи довше — 39 хвилин.

"Кількість ресторанів-партнерів, з якими співпрацює сервіс та з яких можна замовити доставку, за ці кілька місяців зросла до понад 70. Найчастіше у комбінованих замовленнях з ресторану та магазину зустрічаються піца та віскі, а також бургери й інший алкоголь", – кажуть у пресслужбі.

Сервіс доставки працює до 21:30. Замовлення можна зробити через сайт або у додатку "Сільпо", обравши "Доставка за хвилини" чи "Доставка з ресторанів".

Перелік ресторанів відрізняється залежно від району. У компанії уточнили, що можна також робити комбіновані замовлення – замовити, наприклад, їжу з ресторану, а напої з магазину "Сільпо". Доставка від 200 гривень – безкоштовна.

Що відомо про сервіс?

Loko прийшов на зміну експрес-доставці від "Сільпо" та інтегрований у його застосунок. Це сервіс швидкої доставки товарів, продуктів та готових страв. Швидкість забезпечується невеликою зоною покриття – до складу кожної такої зони входить один магазин закритого типу, розроблений спеціально для сервісів доставки та ресторани, які розташовані поруч.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як замовити їжу з McDonald's у Києві та скільки це буде коштувати.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.