Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Сільпо доставлятиме продукти Новою поштою: кому доступна послуга та скільки коштує

Послуга буде доречною для тих, хто з міркувань безпеки переїхав з великих міст до віддалених регіонів, де немає супермаркетів зі звичним асортиментом

Фото: Нова пошта, Сільпо. Колаж: Pro Гроші

Сільпо розширює географію доставки

Фото: Нова пошта, Сільпо. Колаж: Pro Гроші

Мережа супермаркетів Сільпо доставлятиме продукти Новою поштою для населених пунктів, в яких немає магазинів мережі або де недоступна планова доставка

Про це повідомляє пресслужба Сільпо.

"Послуга також буде доречною для тих, хто з міркувань безпеки переїхав з великих міст до віддалених регіонів, де немає супермаркетів зі звичним асортиментом", – йдеться в повідомленні.

А ще це чудова можливість подбати про рідних — наприклад, відправити батькам у село необхідний набір продуктів

Що можна замовити Новою поштою

У компанії зазначають, що поки доставка працюватиме в тестовому форматі, щоб краще зрозуміти потреби клієнтів Сільпо. Тому спочатку доставлятимуть лише ті товари, які точно не зіпсуються в дорозі. Із часом асортимент продуктів буде розширюватись.

Як зробити замовлення та скільки це коштуватиме

Для того, щоб оформити замовлення потрібно:

  1. перейти на сайт shop.silpo.ua;
  2. оплатити замовлення онлайн;
  3. обрати відповідний спосіб доставки Новою Поштою (у відділення або поштомат).

Вартість доставки фіксована і складає 49 грн, незалежно від міста, до якого ви замовляєте доставку. Замовлення відправлятимуться у будь-який куточок України, за винятком тимчасово окупованих територій. Майте на увазі, що максимальна вага посилки сягає 30 кг.

Як працюватимуть магазини під час блекауту

За словами голови правління Асоціації ритейлерів Андрія Жука, якщо 23 листопада генераторами було забезпечено лише 10-15% магазинів, то зараз цей показник суттєво зріс. Водночас торгові мережі закуповуються ще й Starlink, щоб персонал та покупці завжди були на зв'язку.

"Там, де немає можливості встановити генератор, встановлюються акумулятори. Вони дозволяють працювати приблизно 8-12 годин після вимкнення. Триває дуже велика робота для того, щоб магазини стали Пунктами Незламності", — розповів він.

Уже зараз користуватися зарядними пристроями для телефонів можна у понад 1 тис. магазинів АТБ. А в мережі магазинів "Коло" у Києві та Одесі клієнти мають можливість безплатно скористатися повербанками для підзарядки гаджетів.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як оплатити посилку на Новій пошті під час відсутності світла. Також ми розповідали, як оформити посилку в кредит від Нової пошти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.