Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Розкриють усі секрети: у Києві відбудеться масштабна конференція з афіфілейт-комʼюніті

Розповідаємо усе, що потрібно знати про наймасштабнішу конференцію у аффілейт індустрії цього року

Фото: Аffhub.club. Колаж: Pro Гроші

Коли у Києві відбудеться масштабна подія для українського афіфілейт-комʼюніті

Фото: Аffhub.club. Колаж: Pro Гроші

Наприкінці вересня кияни та гості міста можуть відвідати найефективнішу подію для українського афіфілейт-комʼюніті цієї осені — Affhub. Захід подарує не тільки знання та практичні навички, а й створить неймовірну атмосферу спілкування.

Affhub — це експерти та лідери ринку у сфері аффілейт індустрії. Отож, 26 вересня на гостей заходу, крім свіжих ідей та вражень чекають:

  • активне обговорення трьох найгарячіших та найактуальніших тем у світі CPA-маркетингу!
  • понад 15 стендів з ТОПовими гравцями аффілейт-індустрії, де ти матимеш можливість обмінюватися ідеями з провідними фахівцями сфери.
  • також гості зможуть ставити питання та отримувати відповіді прямо зі сцени.

Кого точно зацікавить:

  • вебмайстрів;
  • медіабаєрів;
  • прямих рекламодавцiв;
  • та інших представників аффілейт маркетингу.

До того ж під час дискусійної панелі можна буде послухати цікаві історії успіху та провалів, про які розкажуть лише найкращі представники CPA-маркетингу.

"Наша конференція збере разом кращих експертів з усієї України, які готові вступити у битву дискусійної панелі! Ви отримаєте можливість почути історії успіху та факапів від ТОПів арбітражу, зрозуміти найсвіжіші тенденції галузі та дізнатися про найефективніші звʼязки", — зазначають організатори

А ще гостей обіцяють вразити яскравою HYPE-вечіркою із секретним хедлайнером, якого не очікував побачити ніхто. Придбати квитки можна за посиланням.

Раніше сайт Pro Гроші розповідав, що наприкінці липня у Києві відбувся SHE Congress 2023 для ділових жінок. Також ми писали, Також ми пояснювали, як розпочати свою справу в Instagram

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.