Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нова пошта змінила умови доставки: як клієнти отримуватимуть посилки

Українцям не обов’язково підлаштовуватись під роботу кур’єра чи змінювати плани через час прибуття посилки

Фото: FB Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Яку послугу ввела Нова пошта для замовлення кур'єрської доставки

Фото: FB Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта зробила доступною для українців послугу зміни дати та часу приїзду кур’єра з посилкою. Це абсолютно безплатна функція, яка одразу включена в ціну доставки.

Про це повідомила пресслужба компанії на сторінці в Facebook.

Клієнти Нової пошти більше не залежатимуть від кур'єрської доставки. Адже часто трапляється, що людина підлаштовує плани до моменту прибуття співробітника компанії, аби забрати в нього свій вантаж. Втім тепер послуга замовлення стала ще зручнішою, бо можна дистанційно керувати датою отримання посилки.

Відповідна функція працює в мобільному застосунку, на офіційному сайті Нової пошти та на гарячій лінії. Вона називається "Перенести доставку" та дає можливість не прив’язуватися до графіку роботи кур'єра. Ще один вагомий плюс – новий сервіс не вимагає від клієнтів додаткової плати.

Українці можуть зателефонувати до центру підтримки за такими номерами:

  • 38 098 4 500 609
  • 38 050 4 500 609
  • 38 044 4 500 609
  • 38 093 4 500 609

Потрібно лише знати трекінг посилки та сказати номер оператору, зазначивши зручний для себе період отримання.

Як замовити послугу в додатку чи на сайті

Дуже зручно керувати часом через мобільний телефон або офіційний портал Нової пошти. Як тільки вас проінформували про створення посилки, авторизуйтесь в застосунку та перейдіть за посиланням на трекінг (номер ЄП на сайті буде додано автоматично). В меню оберіть сервіс "Перенести доставку", зазначте свій номер телефону та підтвердіть його за допомого коду SMS.

Вам запропонують перелік доступних дат й інтервалів часу, з них варто зупинитися на конкретному терміні. Далі просто затвердіть замовлення сервісу і чекайте, поки кур’єр прибуде у вказаний час. Нова послуга доступна для різних типів доставки, зокрема для "Відділення-Адреса", "Адреса-Адреса", "Поштомат-Адреса".

Нагадаємо, раніше деякі клієнти Нової пошти скаржилися на автоматичне переадресування вантажів з поштоматів у відділення. Як зазначали українці, вони не могли вчасно забрати посилку, бо виявлялося, що система змінила адресу отримання. Як пояснили представники компанії, таке можливо у випадку, якщо у вибраному поштоматі не було вільних комірок на момент розвантаження.

Щоб не опинятися в подібних ситуаціях, рекомендується періодично відслідковувати місце розташування замовлення за допомогою трек-номеру через додаток чи сайт.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що українцям пропонують відправляти посилки по-новому, і розповідав, що цікавого вигадала Нова пошта. Також ми повідомляли, що деякі українці можуть не платити за доставку Новою поштою.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.