Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Найдивніші товари на OLX – що майже нікому не треба навіть за безцінь (фото)

На порталі оголошень продають дуже корисні речі, проте інколи трапляються незвичні та дивні пропозиції

Фото: OLX, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Дивні товари, які можна купити на сайті OLX

Фото: OLX, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці активно користуються послугами порталу OLX, купуючи вживані чи нові товари дешевше, продаючи власні непотрібні речі тощо. Там доступно 19 різних категорій – від техніки та одягу до тварин і оренди житла. Водночас, порившись серед тисяч оголошень, можна наштовхнутися на досить "цікаві", які залишають більше запитань, ніж дають відповідей.

Сайт Pro Гроші розповідає, які найдивніші товари продають українцям на OLX.

Топ чудернацьких речей на порталі OLX

До таких можна легко віднести футляр-бочку для зберігання сигарет. На вибір – різноманітні дизайни, а функція цього товару – замінювати собою пачку з сигаретами і подавати їх на вимогу. З огляду на округлу конструкцію, такий футляр буде незручно носити в кишені чи сумці, тож залишається користуватися лише вдома. Коштує ця пластикова іграшка 1 200 грн.

 | Фото: OLX
 | Фото: OLX

Футляр для зберігання сигарет

Фото: OLX

Футляр для зберігання сигарет

Фото: OLX

Наступний товар підійде людям, які хочуть влаштувати розіграш. Це позитивний тест на вагітність у двох видах – струменевий у пластиковому футлярі за 350 грн і паперова смужка за 250 грн. Власник обіцяє відправити покупку поштою або таксі, причому анонімно.

Позитивний тест на вагітність
Позитивний тест на вагітність
Фото: OLX

Ще один дивний товар, який навряд чи хтось купить, – металева пуста банка від Fanta. Причому коштує набагато дорожче, ніж справжній напій. Продавець має намір заробити на товарі 100 грн.

Пуста банка від напою Fanta
Пуста банка від напою Fanta
Фото: OLX

Для розіграшів або на Геловін комусь можуть знадобитися накладні резинові долоні довжиною 7,5 см. Інакше незрозуміло, навіщо взагалі купувати таку дивну продукцію, якщо не для приколу. Вартість пари долонь – 26 грн.

Накладні резинові долоні
Накладні резинові долоні
Фото: OLX

Наступний цікавий, але чудернацький товар – шолом для пива з ліхтарем. Він виготовлений з якісного пластику і містить два підсклянники для банок з будь-яким напоєм. Подача рідини здійснюється через спеціальні трубки. Продавець запевняє, що вони створені з екологічно чистого матеріалу. Ширина – 27 см, висота – 18 см, довжина – 12 см. Коштує шолом, який може стати незамінним на святах і вечірках, 570 грн.

Шолом для пива та інших напоїв
Шолом для пива та інших напоїв
Фото: OLX

Якщо хтось захоче освіжити подих за допомогою спеціального спрею, точно не потрібно користуватися цим, бо замість приємного запаху отримаєте часниковий. Невеликий флакон обійдеться в 420 грн.

Товари на OLX для мільйонерів

Раніше ми розповідали, що деякі товари на порталі OLX можуть собі дозволити тільки справжні багатії, бо коштують мільйони гривень. Хто б міг подумати, що на сайті з оголошеннями можна знайти гелікоптер, готель і цілу сонячну електростанцію. Вартість подібних речей зашкалює. Але вони й не розраховані на пересічних відвідувачів порталу. У список найдорожчих товарів на OLX входять:

  • дитяча коляска – 112 000 гривень;
  • полотно "Процесія Чумних Лікарів" – 80 млн гривень;
  • купальник рожевого кольору – 673 млн гривень;
  • набір запчастин для електромобіля Tesla – 931 млн гривень;
  • породиста кобила – 24 000 євро;
  • сонячна електростанція на дах – 310 000 доларів;
  • газотурбінний генератор Kawasaki – 588 000 євро;
  • гвинтокрил Agusta AB412 – 1,7 млн євро;
  • готель у Львові площею 7 500 м² – 30 млн доларів.

Також на OLX можна знайти багато оголошень про продаж екзотичних і породистих тварин. Коштують вони недешево: за екстра померанського шпіца потрібно заплатити 200 000 грн, за французького бульдога і кокер-спаніеля – 184 000 грн.

Раніше сайт Pro Гроші писав, які дитячі речі можна вигідно перепродати на OLX. Також ми повідомляли, що Даша Квіткова продає будинок на OLX за 320 тисяч доларів і розповідали, де раніше жила зіркова пара.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.