Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Meest Пошта запроваджує нову послугу для українців: як тепер можна відправляти посилки

Розповідаємо про нову послугу від Meest Пошта, хто нею зможе скористатися та скільки доведеться заплатити

Фото: УНІАН, Unsplash, Facebook. Колаж: Pro Гроші

"Meest Пошта" запрацює у Сільпо

Фото: УНІАН, Unsplash, Facebook. Колаж: Pro Гроші

Поштово-логістичний оператор "Meest Пошта" відтепер надаватиме послуги своїм клієнтам в магазинах мережі "Сільпо". Відправити або отримати посилку можна буде у торгових точках по всій країні.

Про це повідомила пресслужба компанії.

"Цей підхід дозволяє нашим користувачам об'єднувати відправлення чи видачу посилок з іншими важливими повсякденними справами. Це економить час та робить процес ще зручнішим", — йдеться у повідомленні.

Як відправити посилку у супермаркеті

Якщо посилку оплачуватиме відправник, то він має створити її онлайн у додатку чи на сайті Meest та сплатити. Після цього посилку треба:

  • запакувати;
  • принести у супермаркет;
  • віддати на касу з наліпкою "Meest Пошта".

Як отримати відправлення

Для цього теж потрібно звернутися на касу, сказати касиру номер посилки, а ще підтвердити особу отримувача. Після цього вам видадуть посилку.

Скільки коштує відправити товар

Усе залежить від ваги та місця доставки. Наприклад, відправити посилку по Україні коштує від 50 до 130 гривень. Додаткові послуги, наприклад зберігання чи простій доведеться доплачувати від 40 до 300 гривень.

"Meest Пошта" знизила тарифи

Мова про міжнародні доставки Сполучені Штати Америки, Польщу, Німеччину та Канаду. Так, мінімальна сума за те, щоби ваша посилка була відправлена до Польщі, з грудня встановлена на рівні 200 гривень, однак надалі вартість може зрости через габарити та інші фактори.

Аналогічна послуга в Німеччину коштує 690 грн – за вагу до 4 кг у коробці 39*23*20 см.

Водночас ціни на відправлення в Америку стартують від 610 гривень, якщо вага посилки – 1 кілограм. При цьому раніше українці платили за цю послугу понад тисячу гривень.

Загалом, якщо порівняти нові тарифи з цінами на ринку, то вартість відправлення у Польщу та Німеччину подешевшала приблизно на 30%. А послуги доставки в США тепер коштують на 40% дешевше.

Ребрендинг Нової пошти

Незабаром українцям доведеться звикати до того, що компанія "Нова пошта" матиме нову назву. Як зазначають у пресслужбі, група компаній "Нова пошта", до структури якої входить і поштовий оператор, працює на ринку України з вже понад 20 років, тож за цей час вона перетворилася у щось значно більше, ніж просто пошта. Тому було вирішено, що у звичній для усіх клієнтів назви залишиться одне слово — NOVА.

"Основна мета групи NOVA — забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому", — пояснив співвласник групи NOVA В'ячеслав Климов.

Зауважимо, що зараз Нова пошта надає клієнтам широкий спектр послуг, серед яких є навіть фрахтові перевезення. Також компанія віднедавна працює на європейському ринку.

Раніше ми розповідали, якою була остання марка "Укрпошти" у 2023 році. Ще ми писали, що українцям видаватимуть додаткові LED-лампи у відділеннях Укрпошти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.