Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Креативний бум для арбітражників: у Львові пройде масштабний нетворкінг

Знайти однодумців і розширити коло контактів зможуть учасники креативно-продуктивного івенту у Львові

Фото: Affhub

У Львові відбудеться масштабна подія для арбітражників

Фото: Affhub

Щороку аффілейт-маркетинг широкими кроками проривається в бізнес-середовище. Просування в Інтернеті та монетизація трафіку неможливі без залучення цільової аудиторії, тож все більше людей розуміють – без партнерства і налагоджених маркетингових ланцюжків важко добитися швидкого результату. Зате фахівці з Affhub знають, як конвертувати трафік у гроші.

І навчать цьому учасників масштабного нетворкінгу AFFHUB MEETUP LVIV.

Що отримають учасники мітапу

Колосальна подія для арбітражників відбудеться у Львові 7 квітня. На неформальному, позбавленому офіціозу мітапі найкращі спікери поділяться з присутніми свіжими, креативними інсайтами, дадуть поштовх новим ідеям і можливостям в аффілейт-індустрії, надихнуть на активний розвиток.

Всім, хто засумував за палкими емоціями на продуктивних нетворкінгах, відвідати обов’язково! Де ще можна за лічені години назбирати десятки професійних контактів, дізнатися актуальну інформацію, яка конвертується в гроші, запам’ятати цікаві арбітражні фішки, без яких просування бізнесу не вигорить.

Активна взаємодія та укріплення зв’язків

На мітапі у Львові учасників чекає великий спектр "плюшок", наприклад:

  • 500 + вебмайстрів;
  • JOBdesk та незабутній нетворкінг;
  • яскрава Afterparty Show Program & Сover Band;
  • Unlimited alcohol & Smoky hookahs;
  • благодійний аукціон;
  • український колорит.

Після заходу організатори запрошують на Afterparty, де можна познайомитися та поспілкуватися з цікавими людьми, обговорити деталі співпраці, домовитись про ексклюзивні умови в неформальній обстановці. Квитки на вечірку ще залишилися, але їх вистачить далеко не всім охочим, зважаючи на потребу та попит серед арбітражників. Тож встигніть зареєструватися до солд-ауту, щоб потім не "кусати лікті"!

Арбітражна ніша славиться своїми яскравими івентами, проте насамперед варто пам’ятати, що участь в подібних заходах – це не тільки привід розслабитися та відпочити. Мітап розкриє відвідувачам весь спектр можливостей, прокладе дорогу до корисних знайомств і дасть "зелене світло" збільшенню прибутку. Але тільки за умови, що ви маєте власний бізнес-фокус і готові його розширювати.

Чому аффілейт-маркетинг працює

Ще 20 років тому такого поняття не існувало, а сьогодні без цієї маркетингової стратегії важко уявити успішне просування бізнесу. Такий маркетинг вигідний всім сторонам: замовник отримує нових клієнтів і збільшує пізнаваність, у перспективі – продажі товарів/послуг, аффілейти ж заробляють без необхідності створювати власний продукт.

Індустрія широко використовується в багатьох галузях, таких як роздрібна торгівля, фінанси, туризм, розваги тощо. Схема передбачає рівноцінний розподіл обов'язків щодо реклами, тож симбіоз підвищує ефективність маркетингу та надає прибуток кожній ланці ланцюжка.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як вкладення в Instagram можуть змінити ваш бізнес.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.