Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Клієнт Нової пошти не зміг надіслати посилку за кордон — у чому причина

Нова пошта нещодавно відкрила відділення за кордоном, зокрема, у кількох польських містах

Фото: Нова пошта, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Клієнт Нової пошти поскаржився на сервіс

Фото: Нова пошта, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Клієнт Нової пошти, який намагався надіслати посилку за кордон, скаржиться на якість сервісу компанії.

Про це він написав у соцмережах на офіційній сторінці Нової пошти.

Так, клієнт пише, щоб відправити посилку до Варшави, треба приїхати у відділення та створити відправку.

"Сьогодні ми намагались відправити з Києва посилку, відділення 38. Адресу вибрали варшавського відділення. Водночас, чомусь оператор не знає адреси та вимагає від клієнта інформацію англійською мовою та індекс. Як результат, втратили годину часу, щоб різними засобами знайти ту інформацію", – написав клієнт.

Він також додав скрини переписки з оператором Нової пошти. Працівник компанії написав необхідні для відправки дані: адресу відділення та індекс.

"Всі адреси для відправлень за кордон вказуються англійською мовою. Адресу та індекс відправник має вказувати коректно, щоб у подальшому було коректно доставлено вантаж", – зазначили у Новій пошті.

Як у компанії відреагували на скаргу клієнта

У Новій пошті вже відреагували на скаргу клієнта та запропонували йому подарунок.

"Дійсно, колеги у відділенні певний час не могли вказати коректно адресу. Сталась плутанина, за що нам дуже соромно та прикро. Ми розуміємо, що засмутили вас, адже ваш час дорогоцінний для нас. Із відкритим серцем та душею хочемо перепросити за цей інцидент. Із фахівцями було проведено роз'яснювальну роботу. Зі свого боку хочемо запропонувати невеликий подаруночок, щоб у вас залишилися позитивні спогади від співпраці з нами", – відповіли у компанії.

Відкриття Нової пошти за кордоном

У жовтні компанія відкрила нові відділення в польських містах Варшава та Краків. Відділення розташовані за адресами Męcińska 18 та Kamienna 19b (цифрова адреса 30/1) відповідно та працюють в будні дні з 8 до 20 години, а у вихідні з 9 до 18 години.

Вартість доставки з Польщі в Україну залежить від розміру посилки та варіюється від 30 до 50 злотих. Працівниками пошти є українці, які володіють польською мовою.

Також ми розповідали, які пакунки можна відправляти через митницю, а які ні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.