Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Читайте з попкорном: найбюджетніші та елітні кінотеатри в Україні

Пропонуємо дізнатися, в яких кінотеатрів українці можуть насолодитися переглядом фільмів за 80 гривень, а де доведеться заплатити близько 650 грн

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

В Україні ціни на квитки в кінотеатри починаються від 80 грн

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Кінотеатри стали невіддільною частиною культурного життя українців. Вони є одним із найпопулярніших місць розваг та проведення вільного часу. В Україні наразі працює близько 190 кінотеатрів. Кожен з них пропонує різноманітний вибір фільмів та умови перегляду, від чого і залежить вартість квитків.

Сайт Pro Гроші пропонує розглянути найбюджетніші та елітні кінотеатри в Україні, які задовольняють різні потреби шанувальників кіно.

Бюджетні кінотеатри України

"Кінопалац"

"Кінопалац" – це відома мережа кінотеатрів в Україні, яка пропонує широкий вибір фільмів та комфортні умови для глядачів.

Кінотеатри "Кінопалац" знаходяться майже по всій території України
Кінотеатри "Кінопалац" знаходяться майже по всій території України
Фото: Кінопалац

Цей оператор кінотеатрів продає одні з найдешевших квитків. При цьому "Кінопалац" пропонує глядачам насолодитися якісним переглядом фільмів на великому та якісному екрані.

Придбати квитки можна за такими цінами:

  • звичайне місце – 120 грн;
  • VIP-місце – 150 грн.

"Кіномакс"

Мережа розташована лише в кількох містах України. "Кіномакс" пропонує найдешевші квитки. Українці можуть насолодитися новими фільмами, заплативши від 80 грн до 100 грн.

Українці можуть сходити в кіно за 80 грн
Українці можуть сходити в кіно за 80 грн
Фото: КіноМакс

Попри невелику вартість квитків якість послуг може конкурувати з дорожчими кінотеатрами. Оскільки зали обладнані зручними м'якими кріслами, а екрани передають картинку у високій якості.

Елітні кінотеатри України

Кінотеатр Multiplex

В багатьох містах України можна відвідати кінотеатри Multiplex. Вони пропонують широкий вибір фільмів різних жанрів та форматів, включаючи 2D, 3D та IMAX.

Кінотеатри оснащені сучасними проєкторами та звуковими системами, що дозволяє глядачам насолоджуватись якісним переглядом фільмів на великому екрані. Крім того, Multiplex пропонує різні формати залів, включаючи VIP-зони, де глядачі можуть насолоджуватись комфортними місцями та додатковими послугами.

Мережа Multiplex стала одним з найбільших операторів кінотеатрів в Україні
Мережа Multiplex стала одним з найбільших операторів кінотеатрів в Україні
Фото: Multiplex

Вартість квитків коливається в залежності від місць, жалів та сеансів. Наприклад, на фільм "Індіана Джонс і реліквія долі" українці можуть придбати квитки за ціною від 170 грн до 695 грн.

"Планета Кіно"

Мережа кінотеатрів пропонує своїм відвідувачам насолодитися кінострічками у 2D та 3D-технології в залах звичайного формату, VIP та 4DX. Кінотеатри "Планета Кіно" також пропонують різні акції, знижки та програми лояльності для своїх глядачів.

Мережа "Планета Кіно" є однією з найбюджетніших
Мережа "Планета Кіно" є однією з найбюджетніших
Фото: Планета Кіно

Придбати квитки на звичайні місця можна за 180 грн, тоді як на VIP-місця коштують 280 грн.

Раніше ми розповідали, який бізнес приносить гроші українським топблогерам. Також ми писали, що українці масово відкривають свій бізнес.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.