Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

АТБ, Fozzy та Auchan: як працюють супермаркети після обстрілів

Великі мережі магазинів будуть працювати у столиці після обстрілів

Фото і колаж: Pro Гроші

Деякі магазини не відновили роботу після довгої тривоги

Фото і колаж: Pro Гроші

Магазини мереж АТБ, Fozzy та Auchan відкриваються після тривалої повітряної тривоги. Проте частина супермаркетів наразі не працює через знеструмлення. Проблем із постачанням ритейлери не прогнозують.

Про це пише Forbes Україна з посиланням на заяви представників компаній.

Так, поки не відкрилися торговельні точки АТБ у Житомирі та Харкові – там немає електрики, повідомив виданню начальник управління з корпоративних комунікацій ритейлера Сергій Демченко. Проте компанія шукає можливість відновлення роботи в цих містах.

Fozzy Group, до якого входять мережі Сільпо, Фора та Trash, через відсутність електрики закрив супермаркети в Лозовій (Харківська область), Харкові, Полтаві, Миргороді (Полтавська область) та Львові. Не всі магазини працюють у Києві, Дніпрі та Запоріжжі.

Auchan спочатку ухвалив рішення закрити всі гіпермаркети мережі, проте згодом вирішив відкрити торговельну точку в Чернівцях.

Водночас опитані ритейлери не прогнозують перебоїв із постачанням товарів.

Нагадаємо, у Києві, який зазнав масованих ракетних обстрілів, 10 жовтня не працюватимуть великі торговельні центри, ритейлери та ЦНАПи. Про це компанії повідомляють безпосередньо на своїх сторінках у соцмережах.

Також сьогодні не працюватимуть ресторани McDonald's, повідомили у компанії.

Крім цього ЦНАПи столиці не працюватимуть у зв'язку із безпековими обмеженнями, однак сервісні центри Центру комунального сервісу працюють у дистанційному режимі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.