Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Абоненти Київстару можуть підключити новий тарифний план – його переваги та ціна

Нова послуга доступна лише корпоративним клієнтам і включає безоплатну SMS-розсилку з платформи ADWISOR

Фото: Pexels, НБУ, podolyany.com.ua. Колаж: Pro Гроші

Київстар запропонував безлімітний Інтернет деяким абонентам

Фото: Pexels, НБУ, podolyany.com.ua. Колаж: Pro Гроші

З 10 серпня корпоративні абоненти Київстару мають змогу підключити новий тарифний план під назвою "Масштабуйтесь". Послуга стане в нагоді користувачкам, які мають потребу в безлімітному обсязі трафіку для доступу в мережу Інтернет.

Про це повідомила пресслужба компанії на офіційному сайті.

Швидкість в межах тарифного плану становитиме до 100 Мбіт/сек. Але це не єдина перевага послуги для бізнесу. У вартість пакету включено акцію "Додайте промо", яка звичайним клієнтам коштує 5 грн. Вона дозволяє здійснювати SMS-розсилки з платформи ADWISOR на пільгових умовах.

Це платформа, за допомогою якої корпоративні абоненти можуть знаходити потенційну аудиторії серед клієнтів Київстару. На основі параметрів Big Data налаштовується таргетована розсилка рекламних повідомлень, причому немає необхідності наймати фахівців для створення персоналізованої маркетингової кампанії.

ADWISOR дозволяє використовувати понад 40 параметрів, аби найбільш точно знайти майбутніх клієнтів, – тип гаджета, стать, вік, стиль життя, інтереси, геолокацію, подорожі по Україні та за кордоном тощо. У тарифний план включено розсилки на загальну вартість 625 грн в місяць. За більшу кількість доведеться окремо доплатити.

Зауважимо, повідомлення можна відправити лише тим абонентам, які погодилися отримувати рекламні пропозиції за програмою "Мої знижки". Щоб підключити тариф вартістю 300 грн на місяць, варто знайти на сайті розділ для бізнес-клієнтів, або зателефонувати за номером 477.

Найдешевший тариф від Київстару

Одним з найдешевших довгий час залишається тариф "Любов до батьків", він коштує 125 грн за місяць і пропонує такі послуги:

  • 1 Суперсила на вибір;
  • 5 ГБ мобільного Інтернету (після використання – 20 грн/ 500 МБ);
  • безлімітні дзвінки на Київстар;
  • 50 хв дзвінків на інші мобільні та міські номери по Україні (після закінчення – 0,50 грн/хв);
  • 50 шт SMS по Україні (після використання – 3 грн/пакет 10 шт).

Тариф "Любов до батьків" доступний для підключення лише абонентам віком від 60 років і людям з інвалідністю I-III групи. Замовити його можна тільки в фізичних магазинах компанії після підтвердження віку. Наступний за вартістю тариф "LOVE UA Світло Контракт" коштує вже 175 грн на місяць.

Раніше сайт Pro Гроші писав, які найдешевші тарифи в Київстар, Vodafone і lifecell та розповідав про ціни за пакети послуг. Також ми повідомляли, що абонентам Київстару та Vodаfone доведеться по-новому поповнювати рахунок.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.