Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нафтогаз розігрує зимовий запас газу – хто може виграти

Деякі клієнти можуть отримати до 2 000 кубометрів газу безплатно

Колаж: Pro Гроші

Нафтогаз оголосив про розіграш газу

Колаж: Pro Гроші

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" розігрує серед своїх споживачів зимовий запас газу.

Про це повідомили на сторінці компанії у Facebook.

Так, виграти безплатний газ для опалення можна, оплативши рахунок за спожите блакитне паливо через сервіс онлайн платежів Portmone.com.

Головний переможець отримає 2 000 кубів газу.

Також розігрують додаткові призи:

  • 2 000 куб. м газу;
  • 1 500 куб. м газу;
  • 1 000 куб. м газу;
  • 750 куб. м газу;
  • 500 куб. м газу.

Крім того, десять заохочувальних призів по 100 куб. м газу отримають ще 10 учасників.

Як взяти участь у розіграші

Для цього потрібно сплатити рахунки Нафтогазу від 100 грн через Portmone з 8 грудня 2022 року по 8 січня 2023 року, попередньо зареєструвавшись або залогінівшись під своїм акаунтом. Після оплати ви автоматично берете участь у розіграші.

Вибір переможців відбудеться в прямому ефірі на офіційній сторінці Portmone у Facebook 9 січня 2023 року через сервіс random.org.

Клієнти Нафтогазу скаржаться на некоректні платіжки

Клієнти Нафтогазу повідомили, що їм надсилають рахунки зовсім не за ті обсяги споживання, які вони передали постачальникам газу. У Нафтогазі роз'яснили, що він не має права змінювати ті дані, які зафіксовані на платформі Оператора ГТС України.

У Нафтогазі пояснили, що проблема може виникнути при передачі показників лічильників до облгазу. Тому що кінцеві показники газопостачальній компанії передає саме облгаз.

"Дані на платформу зі свого боку завантажує оператор ГРМ (облгаз). З питаннями щодо коректності обсягів споживання слід звертатися саме до оператора ГРМ", – пояснили в компанії.

Різниця у показаннях може статися через те, що клієнти невчасно передають показання лічильників. Для того щоб обсяг споживання був нарахований коректно, показання слід передавати з 1 по 5 число кожного місяця. Тоді місячний обсяг споживання газу рахуватиметься за фактичними показниками.

Раніше у Нафтогазі назвали наслідки атак РФ на газовидобуток України. Також ми писали про три способи отримати рахунок, якщо Нафтогаз не надсилає квитанції.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.