Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Знижка до 50%: як пасажири УЗ можуть економити на поїздках до вокзалів

Таксі до вокзалів Укрзалізниці та з вокзалу додому тепер можна викликати зі знижкою

Колаж: Pro Гроші

Як отримати знижку на таксі

Колаж: Pro Гроші

Пасажирам Укрзалізниці надали можливість до березня добиратися до вокзалів та з них на таксі зі знижкою до 50% навіть напередодні комендантської години.

Про це йдеться у повідомленні Укрзалізниці.

Так, з 1 листопада і до 31 березня 2023 року пасажири з картками Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite або Visa Platinum Business матимуть знижку -50% на виклик таксі Bolt до залізничних вокзалів та зворотно.

Пропозиція доступна у Києві, Дніпрі, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Ужгороді, Полтаві та Кривому Розі. Крім того, для Києва акція поширюється на Центральний та Південний вокзали, а також на станцію Дарниця, таким чином покриваючи одразу дві ключові станції кільцевої електрички.

Щоб скористатися пропозицією, необхідно зробити такі кроки:

  • завантажити/відкрити застосунок Bolt;
  • додати до гаманця Bolt картку Visa;
  • обрати одним з пунктів поїздки один з 10 акційних вокзалів.

В Укрзалізниці наголосили, що знижка не діє в Монобанку та при оплаті через Apple Pay, а її розмір залежить від вартості поїздки на момент здійснення замовлення, але в межах 70 грн.

Кожен пасажир матиме право на 2 поїздки зі знижкою протягом місяця.

Нагадаємо, щоб полегшити користувачам процедуру купівлі квитка на приміські електрички, Укрзалізниця запровадила можливість придбати спеціальні абонементи на поїздки за обраним маршрутом.

Відтепер пасажири зможуть купити абонемент, термін дії якого – 1 місяць. Він дозволяє подорожувати безлімітну кількість разів, але тільки за конкретно обраним маршрутом. Подібне нововведення, як впевнені в Укрзалізниці, допоможе підвищити зручність щоденних подорожей.

Вартість абонемента не є фіксованою, вона залежить від місця призначення і стартує від 200 грн.

Також ми розповідали, що Укрзалізниця повернула гарячі обіди до поїздів Інтерсіті+. Меню оновили, тож тепер пасажири можуть скуштувати на обід "Козацький драйв" з курячим шашликом та картоплею по-селянськи або плов по-кримськотатарськи "Шлях додому".

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.