Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

УЗ почала продавати місячні абонементи на поїздки – де ними можна скористатися

Придбати абонементи можна у чат-боті компанії, вартість залежить від обраного маршруту

Фото: zbruc. Колаж: Pro Гроші

Вартість абонементу починається від 200 грн, вони доступні у 10 областях

Фото: zbruc. Колаж: Pro Гроші

Щоб полегшити користувачам процедуру купівлі квитка на приміські електрички, Укрзалізниця запроваджує можливість придбати спеціальні абонементи на поїздки за обраним маршрутом.

Про це компанія повідомила у соціальній мережі Facebook.

Людям, які часто користуються приміськими рейсами, більше не доведеться щоразу купувати квитки на кожну поїздку. Відтепер пасажири зможуть купити абонемент, термін дії якого – 1 місяць. Він дозволяє подорожувати безлімітну кількість разів, але тільки за конкретно обраним маршрутом. Подібне нововведення, як впевнені в Укрзалізниці, допоможе підвищити зручність щоденних подорожей.

Абонемент працює тільки в десяти областях України, а саме:

  • Київська;
  • Житомирська;
  • Чернігівська;
  • Вінницька;
  • Хмельницька;
  • Сумська;
  • Черкаська;
  • Кіровоградська;
  • Миколаївська;
  • Запорізька.

Вартість абонемента не є фіксованою, вона залежить від місця призначення і стартує від 200 грн. Купити безлімітну карту можна з 13 жовтня у всіх месенджерах, де є чат-боти Укрзалізниці.

Як зауважили в компанії, подібний багаторазовий квиток також є в наявності у Києві. Жителі столиці можуть скористатися абонементом на поїздки Київською міською електричкою.

Вимушені затримки поїздів

Через масовані ракетні удари з боку Росії Укрзалізниця була змушена призупинити деякі рейси через довготривалу повітряну тривогу. Близько 40 поїздів затримувалися без можливості пришвидшити своє прибуття до станції. Компанія намагалася нормалізувати рух приміських рейсів і скоротити відставання від графіка, проте спроби ускладнювали перебої з електропостачанням.

Щоб дізнатися про затримку вашого рейсу, відвідайте офіційний сайт національного перевізника або ж прочитайте інформацію в чат-боті в розділі "Онлайн-табло".

Нагадаємо, що компанія тримається курсу якнайдовше відтягувати підвищення тарифів на пасажирські перевезення. Наразі УЗ не планує збільшувати вартість квитків, проте сильно підвищила ціни на вантажні перевезення. Ця необхідність викликана не тільки тим фактом, що кількість та обсяги вантажних поїздок через війну скоротилися більше ніж на 60%, але й намаганням не допустити стрибка цін на квитки.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Нова пошта запустила нову функцію для поштоматів. Також ми повідомляли, що Укрпошта показала нові марки до 14 жовтня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.