Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Як можна купити квитки зі студентським: в УЗ дали відповідь

В Укрзалізниці розповіли, як можна буде купити квитки зі студентським

Фото: УНІАН, УЗ. Колаж: Pro Гроші

Купити квиток зі знижкою можна лише в касах

Фото: УНІАН, УЗ. Колаж: Pro Гроші

Користувачі послуг Укрзалізниці цікавляться, коли з'явиться можливість отримати знижку на квиток, пред'явивши студентський.

Таке питання компанії поставили у їхніх соцмережах: "Коли почнуть працювати знижки при пред'явленні студентських квитків? Хоча б для тих вузів, які вийшли на очне навчання."

В УЗ відповіли, що квитки зі знижкою можна придбати у квиткових касах – за умови наявності чинного студентського посвідчення денної форми навчання.

Водночас, купити квиток зі студентською знижкою онлайн неможливо ще від початку війни.

Запуск Дністровського експресу

Укрзалізниця анонсувала відновлення прямого сполучення між Чернівцями і Львовом. Пасажири зможуть скористуватися "Дністровським експресом", який мали запустити ще наприкінці лютого 2022 року.

Потяг №802/801 Чернівці – Львів мав вирушити у першу мандрівку ще сім місяців тому, але вагони, що на балансі Укрзалізниці, були задіяні в евакуації українців. Адже саме тоді розпочалося повномасштабне вторгнення Росії, і сотні тисяч біженців користувалися залізничним сполученням, щоб дістатися безпечних регіонів.

Проте, як сказано у повідомленні компанії, настав час відновити маршрут і здійснити повторний дебют регіонального експресу. Перший потяг вирушить у подорож вже з понеділка, 10 жовтня, хоча білети можна придбати вже сьогодні. Для цього відвідайте офіційний сайт Укрзалізниці або особисто прийдіть у касу вокзалу. Також квитки доступні у чат-боті компанії та мобільному застосунку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.