Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрзалізниця розширила перевезення – на які популярні напрямки запустили додаткові потяги

Залізнична компанія з перевезень на прохання мандрівників продовжила курсування додаткового поїзда

Фото: Укрзалізниця. Колаж: Pro Гроші

Укрзалізниця запустила додаткові поїзди Київ – Львів

Фото: Укрзалізниця. Колаж: Pro Гроші

Укрзалізниця у зв'язку зі збільшенням попиту продовжує запускати додаткові поїзди для забезпечення комфортних мандрівок між Києвом та Львовом. Тепер подорожувати буде ще доступніше, адже поїзд №191/192 планують відправляти за двома новими датами.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Укрзалізниці.

З 9 по 10 серпня пасажири матимуть можливість вибратися з Києва о 07:05 і насолодитися приємною подорожжю, яка завершиться у Львові о 14:49. А для тих, хто вирушає у зворотний шлях, поїзд з Львова буде відправлятися у ці ж самі дні о 14:37, а прибути до Києва о 22:05.

Укрзалізниця додає додаткові вагони

Удосконалюючи послуги, Укрзалізниця розширює свій сервіс та додає додаткові вагони до окремих поїздів. Тому, 8 та 9 серпня у потязі №89 будуть доступні два додаткові вагони для подорожі з Києва до Львова, а також у зворотному напрямку 9 та 10 серпня.

Крім того, для маршруту поїзда №12, який з'єднує Львів та Одесу, пасажири матимуть можливість скористатися додатковим вагоном 8 та 9 серпня.

Усі вагони, які надаються пасажирам, є фірмовими та оснащені кондиціонерами. Це робить літню подорож приємною та комфортною, особливо під час спекотних днів.

Плануючи подорож, не забувайте, що квитки на поїзд №191/192 можна придбати зручним способом: через застосунок Укрзалізниці, чат-бота, офіційний вебсайт компанії або у касах вокзалів.

Як придбати квитки на поїзди Укрзалізниці

Завдяки технологічним інноваціям, українська залізниця покращується, надаючи можливість зручного та швидкого онлайн-бронювання квитків. Для того, щоб купити квиток на сайті Укрзалізниці, потрібно зробити наступне:

  1. Зайти на офіційний сайт компанії та перейти на сторінку бронювання квитків.
  2. Вказати назву стації відправлення та прибуття, а також дату відправлення.
  3. Обрати зручний потяг і клас вагона.
  4. Заповнити дані пасажира, включаючи ім'я та прізвище.
  5. Оплатити квитки.

Після цього квитки з'являться в особистому кабінеті. Також можна надіслати їх на електронну пошту.

Зазначимо, що мандрівники можуть придбати квитки через мобільний застосунок Укрзалізниці. Як це зробити, читайте в нашому матеріалі.

Раніше ми повідомляли, що продаж квитків на потяги Укрзалізниці відбувається по-новому. Також ми писали, що українці зіткнулися з певними проблемами при покупці квитків на міжнародні потяги.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.