Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У Києві змінили рух громадського транспорту: як курсуватимуть автобуси та трамваї

Киян та гостей столиці попередили про певні зміни у курсуванні громадського транспорту, які пов'язані з ранковим обстрілом

Фото: УНІАН, КМДА. Колаж: Pro Гроші

У Києві змінили рух громадського транспорту

Фото: УНІАН, КМДА. Колаж: Pro Гроші

У Києві 7 лютого змінили рух громадського транспорту. Це пов'язано із наслідками ранкового обстрілу.

Про це повідомили у Telegram-каналі Київської міської державної адміністрації.

В столиці через наслідки ворожої атаки деякі трамваї курсують не за графіком, а з затриманням. Зокрема, стосується це трамваїв №22, 23, 28, 28-Д, 29, 32, 33, 35. Однак, для забезпечення зручності пасажирів, було введено тимчасовий маршрут для автобусів: вулиця Милославська – станція метро "Чернігівська".

"Трамваї зі ст. м. "Позняки", "Бориспільська", ДВРЗ, ЗЗБК рухаються до ст. м. "Лісова"", – зазначено в повідомленні КМДА.

Також зазнали змін і тролейбуси №11, 12, 43, 43-К, 45, що курсують на вулиці Василя Касіяна та проспекті Академіка Глушкова. Вони курсують із запізненням через відсутність електропостачання.

При плануванні свого маршруту киянам також враховувати той факт, що автобуси №6, 33-Т, 63, 118 зазнали затримок через перекриття руху транспорту на певних відрізках міста.

Хто з українців залишився без світла та тепла через ранковий обстріл

Зранку 7 лютого російська армія здійснила масовану атаку по Україні. Внаслідок цього жителі Дніпровського району в Києві залишились без світла через аварійне відключення електроенергії. Також це призвело до проблем з водопостачанням у деяких районах.

Енергетики обіцяють відновити світло, як тільки буде безпечно, і вже займаються оглядом обладнання та встановленням причин. Крім того, на лівому березі Києві пошкоджена магістраль теплопостачання, фахівці вивчають масштаби, після чого почнуть невідкладні ремонтні роботи.

В Миколаївській області через атаку пошкоджено газову та водопровідну мережу, але наслідки вже ліквідовано. У Харкові відбулося влучання у нежитлову інфраструктуру.

Коли українцям повернуть світло

Масований обстріл спричинив знеструмлення чималої кількості споживачів у Дніпровському та Деснянському районах Києва. Міненерго повідомляє, що відключено лінії електропередач та підстанції. Енергетики прогнозують відновлення електропостачання для 19,4 тисячі абонентів протягом трьох годин.

У Харкові без світла залишилось близько 1 000 споживачів, і їх очікує відновлення протягом дня. В Миколаєві, після ранкових атак, від електромережі відключено 220 побутових та 6 юридичних споживачів. Їм планують відновити електропостачання до кінця дня, з урахуванням безпекової ситуації.

Раніше ми повідомляли, що в Києві з'явилися нововведення для пасажирів Кільцевої електрички. Також пропонуємо дізнатися, коли в Києві планують відкрити станції метро синьої гілки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.