Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Обстріл Києва: як працює Укрзалізниця

Російська Федерація вранці завдала ударів по столиці

Фото: УЗ. Колаж: Pro Гроші

Потяги у Києві курсують без запізнень

Фото: УЗ. Колаж: Pro Гроші

Усі поїзди вирушають з Києва та прибувають до столиці за графіком. Головний вокзал міста відчинений для пасажирів із квитками, підземні укриття працюють, очікування на рейс можливе в укриттях.

Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Там уточнили, що посадка та висадка пасажирів на станціях Київ-Пасажирський та Дарниця здійснюються через підземні переходи.

Також продовжує рух столицею кільцева електричка – чітко за розкладом.

"До уваги пасажирів, які очікують на завершення повітряної тривоги в укриттях і не зможуть вчасно здійснити посадку на свій рейс: ваш квиток буде дійсним для поїздки НАСТУПНИМ поїздом того ж напрямку",наголосили в компанії.

В УЗ додали, що потрібно зберегти квиток та потім показати його провідникові. Місце знайдуть для кожного.

Ранковий обстріл Києва

Росіяни атакували столицю вранці 17 жовтня. Станом на 9.00 по Києву зафіксували 4 прильоти.

Унаслідок атаки дронами-камікадзе є влучання у житловий будинок у Шевченківському районі. Інформація про постраждалих уточнюється, повідомляє військова адміністрація.

Минулого понеділка, 10 жовтня, Київ також зазнав масованих ракетних ударів. Загалом зафіксували понад 80 ракет, які випустили по Україні вранці того дня, половину з них збили українські сили ППО, інші потрапили в об'єкти інфраструктури та житлові квартали в різних містах країни, спричинивши багато руйнувань. Внаслідок обстрілів були постраждалі та загиблі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.