Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Стильна та практична кухня – як українцям не помилитися з вибором

Ви можете обрати кухню, як для невеличкого приміщення, яка буде займати небагато місця, так і для просторого

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть обрати кухню на свій смак

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Кухня – важливе місце будь-якої квартири. Тут ви готуєте, проводите час з близькими та насолоджуємось компанією друзів. Саме тому облаштування кухні має важливе значення для загального комфорту житлового простору.

У Taburetka.ua розповіли про те, як обрати кухню, на що варто звертати увагу та які бувають різновиди кухонних меблів.

Перший крок – готова кухня чи на замовлення

Рішення прийняти не складно. Якщо ви поспішаєте і не маєте особливо прискіпливих вимог до меблів, то обирайте готову кухню. Це дозволить зекономити час, заощадити кошти й побачити фізичний зразок перед замовленням.

А якщо ви маєте особливі побажання по кольору, дизайну та фурнітурі, то для вас підійде кухня на замовлення.

Наступний крок – вибір форми

Вибір цілком залежить від конфігурації приміщення і планованого місця розташування. Для невеликої площі краще обрати кутову кухню, оскільки вона займає значно менше місця і не обмежує функціонал. Якщо приміщення просторе – пряма кухня стане в нагоді.

Модульна кухня чи звичайна?

Модульна, або посекційна кухня дозволяє обирати виключно потрібні відділи й комбінувати їх в довільному порядку. Це чудове рішення для компактного простору й обмеженого бюджету, адже ви не витрачаєтесь на зайві тумби та шафки, обираючи тільки необхідні секції.

Модерн, лофт, прованс чи хай-тек?

Обирайте стиль кухні, опираючись на загальний дизайн будинку чи квартири. Кухня прованс надасть приміщенню французького шарму і деякої вінтажності. Кухня лофт чудово підійде для індустріального інтер’єру і квартири холостяка. Кухні модерн і хай-тек гармонійно інтегруються в будь-який сучасний дизайн простору.

Дерево, ДСП, МДФ, чи пластик?

Матеріали виготовлення – цілком індивідуальний аспект вибору кухонного гарнітура. Якщо ви фанат стабільності й довготривалого використання меблів, обирайте кухні з натурального дерева. Вони стійкі, міцні та гарно піддаються реставрації.

Кухні з ДСП та МДФ мають велику палітру кольорів та різноманітність дизайнів, а також вони стійкі до пошкоджень та цілком екологічні.

Де обрати кухню і не помилитися з вибором?

Інтернет-магазин Taburetka.ua пропонує великий вибір кухонь готових і на замовлення, модульних, кутових та прямих за більш ніж доступними цінами.

Ви можете звернутися до даної компанії та насолоджуватися комфортом кухонного простору щодня.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як створити стильну та практичну кімнату. Також ми повідомляли про друге дихання для інтер'єру кухні та розповідали, як бюджетно освіжити кімнату.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.