Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Солідна сума: скільки платять Реброву у збірній України

Національна збірна України поступилася у перших двох поєдинках у рамках Ліги націй

Фото: УАФ

Сергій Ребров

Фото: УАФ

Станом на зараз головним тренером національної збірної України з футболу є Сергій Станіславович Ребров. За свою роботу він отримує відповідну заробітну плату.

Сайт Pro Гроші розповідає, яку зарплату отримує Сергій Ребров на посаді головного тренера збірної України з футболу.

Скільки платять Реброву

Сергій Станіславович Ребров очолює національну збірну України декілька місяців. За цей час наша головна команда країни декілька разів розчарувала вболівальників. Зокрема, така ситуація трапилася і в нещодавніх матчах у рамках Ліги націй.

Однак незважаючи на це, Сергій Ребров отримує хорошу зарплату на своїй посаді. Зокрема, за даними з відкритих джерел, щороку Реброву платять 1,25 млн євро.

Така зарплата є однією з найбільших серед тренерів європейських збірних. Зокрема, таку ж зарплату, як і Ребров, отримує головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте.

Як грає збірна при Реброву

Чимала кількість вболівальників незадоволені результатами, які демонструє збірна України під керівництвом Сергія Станіславовича Реброва. Зокрема, головна команда країни програла у першому матчі Євро-2024 проти збірної Румунії та тим самим зіпсувала для себе турнірне становище.

Тоді Україні не допомогли навіть перемога над збірної Словаччини та важка нічия проти Бельгії. У підсумку наша команда набрала стільки ж залікових балів, як і інші суперники, однак Україна не змогла вийти до 1/8 Євро-2024 через найгіршу різницю голів.

Згодом, після Євро відбулися два матчі у рамках Ліги націй, де наша команда виступає у дивізіоні В (другий за силою дивізіон ЛН). Україна у першому матчі прикро поступилася збірній Албанії з рахунком 1-2. У другому матчі наша національна збірна програла на виїзді збірній Чехії з рахунком 3-2.

Таким чином, підопічні Реброва продемонстрували жахливий результат вже на старті цього турніру. Далі на Україну також чекають матчі проти збірної Грузії, яка лідирує у групі після двох турів.

Деякі вболівальники головної команди країни вимагають відставку тренера збірної.

Нагадаємо, ми писали, які вакансії на дистанційну роботу можуть зацікавити українців. Також ми повідомляли, скільки платять медикам у 2024 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.