Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У Києві запроваджують екстрені відключення світла — ДТЕК

Через російські ракетні обстріли у Києві 15 листопада вводять екстрені відключення світла

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Екстрені відключення світла у Києві

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Україна знову зазнає масованих російських ракетних обстрілів 15 листопада. Росія намагається залишити міста України без електроенергії. Через це у Києві запровадили екстрені відключення світла.

Про це повідомляє постачальник електроенергії YASNO.

Вдень 15 листопада Росія завдала ракетних ударів по всій території України. Також прильоти зафіксовані в столиці, тому у Києві ввели екстрені відключення світла. Графіки планових відключень поки що діяти не будуть.

Ракетні обстріли 15 листопада

Ввечері 15 листопада російські війська завдали ракетних ударів по всій території України. Вибухи було чутно у Києві, Львові, Харкові, Вінниці, Житомирі, Рівному, Хмельницькій та Волинській областях.

Внаслідок обстрілів постраждали об'єкти енергетичної інфраструктури та приватні будинки. В таких містах як Львів, Київ, Дніпро, Луцьк, Чернівці та Миколаїв відбулись аварійні відключення світла. У Рівному, Львові та Харкові спостерігаються проблеми з мобільним зв'язком.

Окупанти поцілили в об'єкти критичної інфраструктури у Харкові, Рівному, Житомирі, Вінницькій та Полтавській областях.

Важлива покупка, яку треба зробити через відключення світла

Жителів Києва закликали дотримуватись правил протипожежної безпеки під час відключення електроенергії та придбати вогнегасники.

Необхідно дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та неухильно дотримуватися правил протипожежної безпеки під час відключення електроенергії.

Вогнегасники допоможуть убезпечити себе та житло від пожежі під час використання свічок, газових пальників, пічного опалення та генераторів у періоди відключення світла. Також, задля безпеки, українцям радять під час відключення світла вимикати з розетки всі електричні прилади.

Раніше ми розповідали, які наслідки в Україні після ракетних російських обстрілів 15 листопада. Також ми писали, що Житомир повністю залишився без світла через влучання в об'єкт інфраструктури. Більше про наслідки ракетних ударів читайте в нашій спецтемі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.