Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Прильоти у житлові будинки, міста без світла: наслідки ракетних ударів РФ

Розповідаємо, які пошкодження сталися внаслідок масованої атаки з боку Російської Федерації

Фото: ДТЕК, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Росія завдає удар по енергетичній інфраструктурі

Фото: ДТЕК, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Росія вчергове вдалася до масованої ракетної атаки по всій території України. Так, у вівторок, 15 листопада, вибухи пролунали у центральній частині України, на Заході, Сході та у столиці.

Розповідаємо детальніше про наслідки ворожих атак.

Атака на Київ

У Печерському районі столиці зафіксували два влучання, за попередньою інформацією, у два житлових будинки. Згодом мер Києва Віталій Кличко повідомив про ще один приліт — у багатоповерхівку.

Водночас кілька ракет збили сили ППО над Києвом.

У Києві та області запровадили екстрені відключення світла, повідомляє ДТЕК. Графіки аварійних відключень не діють.

Удари по західних областях

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що у місті також були чутні вибухи. Частина Львова залишилась безе електроенергії. У Львові також спостерігаються проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом.

Крім того, зафіксували два влучання у Хмельницькій області. У частині міста відсутнє електропостачання.

Також зафіксовано удар по обʼєкту критичної інфраструктури міста Рівне, частина міста без електроенергії, повідомив міський голова Олександр Третяк.

На Івано-Франківщині було чутко звуки вибухів.

Глава Волинської ОВА повідомив про влучання по об‘єкту енергетичної інфраструктури в Ковельському районі. Інформацію про потерпілих з‘ясовують. На місці працюють відповідні служби.

"У зв‘язку з цим на Волині можливі перебої з електропостачанням. Запасіться усім необхідним: вода, ліхтарики, повербанки тощо", — написав він.

Удари по центральній частині України

У Житомирі внаслідок двох влучань в об'єкти інфраструктури фактично повністю зникло світло, заявив міський голова Сергій Сухомлин.

"Енергетики працюють, працює ДСНС. Наразі у місті немає світла, більше інформації розкажу згодом", – сказав Сергій Сухомлин.

Про два прильоти повідомив і голова Кіровоградської ОВА. Вражені об‘єкти енергетичної інфраструктури в Кропивницькому районі. Жертв немає.

Також є влучання в об’єкт критичної інфраструктури на Вінниччині, повідомив голова ОВА Сергій Борзов.

За словами заступника керівника ОПУ Кирила Тимошенка, найбільше влучань зафіксовано в центрі та на півночі країни.

Удари по північній та східній частинах України

У Сумах та області введені аварійні вимкнення. Глава Харківської ОВА повідомив, що росіяни завдали ракетних ударів по критичній інфраструктурі Харкова та Чугуївського району.

Є перебої з електропостачанням, всі профільні служби працюють на місцях. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Нагадаємо, через масовану ракетну атаку за розпорядженням НЕК Укренерго енергетики розпочали екстрені відключення світла по всій Україні. Зокрема, і в столиці.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.