Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Скільки заробила Полякова на скандальному весіллі у Львові – продюсер назвав суму

Відзначали подію молодята у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, де разом з чималою кількістю гостей святкували два дні

Фото з Instagram Олі Полякової

Полякову отримала певний гонорар на даному виступі

Фото з Instagram Олі Полякової

Продюсер української співачки Олі Полякової Михайло Ясинський розсекретив, скільки вона заробила за виступ на скандальному весіллі колишнього прокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці Державного бюро розслідувань Роксолани Москви у Львові.

Про це чоловік розповів час розмови зі Славою Дьоміним.

Продюсер згоден з думкою, що такі масштабні святкування наразі не на часі, але також і додав, що такі виступи артистів у нас час – єдиний шанс для них заробляти.

"Я вважаю, що ці молодята, ця сім'я не мала морального права так зараз гуляти. Але ще раз скажу – ми живемо в країні з дуже складною історією. Головне – ми одразу відреагували й сказали про те, що, як важливо було перевіряти замовників за кордоном, так важливо і перевіряти замовників в Україні", – зазначив Ясинський.

Також продюсер натякнув на те, який гонорар Оля Полякова отримала за виступ на весіллі експрокурора.

"Цю інформацію я тобі скажу 26 жовтня, коли буде концерт Олі Полякової. І там більше людей дізнаються, куди вона витратила цей гонорар. Люди кажуть, що я виправдовуюся, ні, я хочу пояснити природу певних процесів. Це не 25 і це не 10. Більш ніж половина йде на роботу команди й в фонд артиста. Якщо Оля і заробила 4−5 тисяч доларів, то куди вона їх витратила, ми побачимо на концерті", — сказав продюсер.

Що відомо про весілля

Відзначали подію молодята у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, де гості розважалися протягом двох днів – 7 і 8 жовтня. Перший день привітати молодят завітало понад 300 гостей, на другий запросили вже було 500 осіб.

Наречена Роксолана Москва опублікувала в соціальній мережі Instagram фото зі списком присутніх. Там вдалося побачити, що гостями колишнього прокурора та співробітниці ДБР стали:

  • відомі бізнесмени;

  • юристи;

  • депутати;

  • одіозні працівники правоохоронних органів та податкової.

Ба більше, деякі імена навіть були замішані в гучних скандалах, пов’язаних із хабарництвом і крадіжками.

Також молодята подбали й про шоу-програму. Розважити людей вони запросили Олю Полякову, Дзідзьо, Олександра Пономарьова, гурт "Дзвони сонця" та Григорія Решетніка.

Так само вони не пошкодували коштів на частування та головну окрасу столу. За оцінками кондитерів, один лише двометровий торт може коштувати орієнтовно 100 000 гривень.

Якщо вас зацікавила ця тема, то більше інформації та додаткові фото ви можете знайти та переглянути тут.

Раніше сайт Pro Гроші писав, скільки коштує весільна церемонія у приватному РАЦСі. Також ми повідомляли, чому повнолітні сини мера Львова не отримали повістки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.