Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Інвестиція в перемогу. В Дії запустили нову військову облігацію

В Мінцифри пояснили, якому місту присвятили нову облігацію та як вона працюватиме

Фото: УНІАН, Мінцифри, Pexels. Колаж: Pro Гроші

В Дії з'явилися нові облігації

Фото: УНІАН, Мінцифри, Pexels. Колаж: Pro Гроші

У мобільному застосунку "Дія" запустили нову військову облігацію Євпаторія. Купуючи її, українці можуть зробити пряму інвестицію в перемогу України. Кошти від придбання підуть на допомогу українським військовим.

Про це повідомили у Мінцифри.

Там пояснили, що кожна придбана облігація – це зброя, бронежилети та техніка для наших захисників і захисниць. А також потужна підтримка економіки.

Що відомо про нову облігацію

Облігація Євпаторія має ставку 18,31%. Виплата за цією облігацією буде здійснена 18 червня 2025 року.

"За покупку не потрібно сплачувати комісію або приховані платежі — це пряма інвестиція в нашу перемогу", – уточнили в Мінцифри та додали, що таким чином українці зможуть отримати гарантований прибуток.

В Дії з'явилася нова військова облігація
В Дії з'явилася нова військова облігація
Фото: Мінцифра

Як придбати облігацію

Це працює таким чином. Спочатку людина купує облігацію, після цього кошти йдуть у бюджет, а вже з них фінансується амуніція, медичний напрям, заробітна плата військовим та інше. Згодом кошти повертаються назад на картку з відсотками.

Щоб придбати облігацію потрібно виконати такі кроки:

  • зайдіть у Дію;
  • на головному екрані натисніть на Військові облігації;
  • виберіть облігацію, партнера та кількість;
  • підпишіть та оплатіть;
  • облігація протягом 3 днів з’явиться в застосунку.

Які оновлення нещодавно з'явилися в Дії

Українцям стала доступною послуга з отримання чотирьох видів соціальних допомог на порталі "Дія". Зокрема, через застосунок можна подавати заявку на отримання таких виплат:

  • При усиновленні дитини.
  • На дітей, хворих на тяжкі перинатальні ураження нервової системи, тяжкі вроджені вади розвитку, рідкісні орфанні захворювання, онкологічні, онкогематологічні захворювання, дитячий церебральний параліч, тяжкі психічні розлади, цукровий діабет I типу (інсулінозалежний), гострі або хронічні захворювання нирок IV ступеня, на дитину, яка отримала тяжку травму, потребує трансплантації органа, потребує паліативної допомоги, яким не встановлено інвалідність.
  • Особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю.
  • На дітей одиноким матерям.

При цьому важливо пам'ятати, що отримати такі виплати зможуть українці, які ще не зверталися для отримання державної допомоги.

Раніше ми писали про те, що Дія розширила одну із важливих послуг. Також ми розповідали, які професії можна опанувати в Дія.Освіта.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.