Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Фінансові прикмети: як правильно позичати та віддавати гроші

Ми розповідаємо про найвідоміші прикмети про гроші в які вірять більшість людей

Фото: pexels

В Україні існують прикмети про гроші

Фото: pexels

В Україні існують різні прикмети й люди в них вірять, адже так вони можуть знайти відповіді на життєві питання або передбачити майбутні події. Ба більше, дехто впевнений, що завдяки прикметам ви можете захистити свої гроші, а іноді навіть трохи примножити.

Про це пише сайт Pro Гроші.

Як правильно брати гроші в борг

Якщо ви позичаєте гроші, використовуйте для цього ліву руку. Згідно з прикметами, це полегшує процес повернення боргу. Ті ж, хто бере гроші правою рукою, часто натрапляють на труднощі при їх віддачі. Бажано позичати великі купюри, оскільки вони символізують сильні грошові потоки й можуть привернути нові джерела доходу.

Як правильно давати гроші в борг

Якщо ви позичаєте людині гроші, то краще ніколи не передавати купюри одразу в руки. Все тому, що це може накликати на вас бідність. Аби уникнути проблем, то краще покласти гроші на будь-яку поверхню і нехай людина сама їх візьме.

Як правильно повертати борг

Несвоєчасне погашення позик вважається вкрай несприятливою прикметою. Якщо ви не повертаєте борги вчасно, це може негативно вплинути на вашу фінансову енергетику. З іншого боку, повернення грошей раніше встановленого терміну обіцяє покращення фінансового стану в майбутньому. Борги бажано віддавати дрібними купюрами, оскільки великі купюри символізують потужні потоки грошової енергії, які не варто втрачати.

Коли не можна давати гроші в борг

  • Якщо ви побачили, що наразі на небі Місяць, що йде на спад, то у такий період краще не позичати нікому гроші. Взагалі такий час не найкращий для будь-яких фінансових операцій, адже брати гроші в борг теж не варто. Краще грошові справи вирішувати вже Місяця, що росте, адже так фінансова енергія прибуватиме.
  • У неділю не позичають гроші й не повертають борги, адже наші предки вважали цей день присвяченим духовним справам, а не матеріальним турботам. Так само рекомендується уникати фінансових операцій під час церковних свят.
  • Не варто віддавати гроші й після заходу сонця, адже люди вірили, що це час нечистої сили. Пращури вважали, що справам у пізні години темні сили можуть лише нашкодити. А тому краще проводити при денному світлі. Підхожим періодом буде від світанку до полудня.

Дані прикмети науково не доведені, а тому лише вам вирішувати, вірити в них чи ні.

Раніше ми вже розповідали, що про вас розкаже день тижня, у який ви народилися. Також ми розповідали, якими побутовими справами не можна займатися в останній день тижня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.