Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Знає відповіді на всі питання – 7 ідей, як ви можете використати ChatGPT

Бот генерує тексти, спираючись на вивчені алгоритми штучного інтелекту

Фото: unsplash, pexels. Колаж: Pro Гроші

Бот може робити з текстом практично все

Фото: unsplash, pexels. Колаж: Pro Гроші

18 лютого українцям став доступний чатбот ChatGPT. Він може генерувати тексти на задану тему та відповідати на питання користувачів. Усі, хто мають доступ до цього чату, можуть задати боту будь-яке питання, а він дасть розгорнуту відповідь за максимально короткий час.

Сайт Pro Гроші зібрав кілька порад про те, як використовувати ChatGPT у житті та роботі, щоб підвищити вашу ефективність.

Даний бот може робити з текстом практично все. Він генерує його, спираючись на вивчені алгоритми штучного інтелекту, і може:

  • відповідати на запитання;
  • писати есе;
  • узагальнювати довгі тексти;
  • розставляти метатеги;
  • робити нотатки;
  • створювати компʼютерний код;
  • перекладати тексти;
  • писати електронні листи.

Навчайтеся разом із ботом. Якщо ви вчите нову мову або вдосконалюєте свої знання, то ChatGPT точно вам у цьому допоможе. Просто попросіть його поставити вам запитання на цю тему чи виправити вас, якщо ви помиляєтеся.

Створюйте контент за кілька секунд. Ви можете попросити бота написати текст, зробити контент-план до вашого проєкту або підказати ідеї для нових публікацій.

Спілкуйтеся разом із розумним "співрозмовником". Ви можете просто задати боту розлогі запитання та отримати вичерпні відповіді.

ChatGPT допоможе з вечерею. Варто лише написати боту перелік продуктів, які у вас є в холодильнику, а він допоможе вам зі стравами.

Вибирайте кіно на вечір. Вкажіть в чаті ваші вподобання та отримайте одразу список кінострічок для перегляду.

Пишіть простий код. ChatGPT вміє писати нескладні алгоритми, перекладати з однієї мови програмування на інші, писати лендінги на HTML і знаходити баги в поточному коді.

Створюйте електронні листи. Треба лише задати боту завдання написати текст на певну тему і він складе доволі життєздатний варіант.

Для українців за кордоном створили новий застосунок

Раніше ми вже вам розповідали про новий застосунок для українців за кордоном, де можна знаходити можливості навчання чи роботи, відвідувати волонтерські хаби, планувати спільні екскурсії тощо.

I’m Ukrainian – це таке собі цифрове ком‘юніті для об’єднання українців за кордоном. Також у застосунку можна додавати новини та оголошення про власні цікаві події або про відкриття свого бізнесу.

Він доступний лише для українців, адже для здійснення цього пункту розробники інтегрували вхід через державний додаток "Дія".

Детальніше про застосунок, як він працює та як його встановити на ваш смартфон, ви можете прочитати у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше сайт Pro Гроші писав про головні новини тижня, а також про те, що відповів ШІ на питання про гроші.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.