Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Зеленський звернувся до українців після масованого обстрілу – про що просить президент

10 жовтня російські війська завдали ударів по різних українських містах, президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян

Фото: ДСНС. Колаж: Pro Гроші

Зеленський повідомив, що наразі відновлюють постачання електрики

Фото: ДСНС. Колаж: Pro Гроші

Після масованих ракетних обстрілів 10 жовтня президент Володимир Зеленський звернувся до українців і закликав до розумного споживання електрики.

Під час вечірнього звернення він повідомив, що наразі влада робить все, щоб відновити постачання електрики.

"Є години пікового навантаження на енергосистему – із 17:00 до 22:00. Я дуже прошу вас, будь ласка, у цей час споживайте електрику так, щоб не перевантажувати енергосистему", – сказав президент.

Він закликав перенести прання, прасування, ремонт і використання інших електроприладів, які споживають багато енергії, до 17:00 чи після 22:00, адже що більше українців споживатимуть електрику саме так, то стабільніше працюватиме наша енергосистема.

"Україну неможливо залякати. Тільки більше об'єднати. Україну неможливо зупинити. Тільки ще більше переконати, що терористів треба знешкодити. Вже зараз окупанти не можуть нічого нам протиставити на полі бою, а тому і вдаються до цього терору. Що ж, зробимо поле бою ще більш болючим для ворога. І відновимо все зруйноване", – заявив Зеленський.

Ракетна атака 10 жовтня

На ранок 10 жовтня було зафіксовано запуск 83 ракет різного типу та з різних місць, 43 з них збили українські сили ППО, інші потрапили в об'єти інфраструктури та житлові квартали в різних містах країни, багато руйнувать, є постраждалі та загиблі.

Раніше ми розповідали, що робити українцям під час ракетних ударів, щоб не залишитись без зв'язку з рідними. Також ми писали, яка інфраструктура в Україні вже зруйнована з початку війни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.