Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Все просто: у Vodafone пояснили, як покращити якість мобільного інтернету

З'ясувалось, чому власники смартфонів старих моделей часто мають проблеми із мобільним інтернетом

Фото: УНІАН, Водафон. Колаж: Pro Гроші

Що робити, якщо проблеми із мобільним інтернетом

Фото: УНІАН, Водафон. Колаж: Pro Гроші

Якщо ви зіштовхнулись з проблемою поганої якості мобільного інтернету на смартфоні, слід спробувати в першу чергу перезавантажити девайс.

Про це йдеться в повідомленні мобільного оператора Vodafone.

У тому випадку, якщо у вас новий пристрій, то проблем із підключенням до інтернету не має бути. Однак, власникам старих смартфонів варто скористатися порадою мобільного оператора.

У чому проблема

Річ у тім, що на пристроях старих моделей послуги інтернету можуть працювати некоректно, доки не буде виконано перереєстрацію в мережі. Щоб абоненти знали, як покращити інтернет, Vodafone надіслав їм SMS-повідомлення з інструкцією.

"Якщо на Вашому смартфоні таких проблем не виникає — можете не звертати увагу на цю інформацію. Якщо залишилися питання — напишіть нам в особисті повідомлення сторінки. З радістю відповімо на них і докладно розпишемо, як усе працює", — написали у пресслужбі мобільного оператора Vodafone, відповідаючи на запитання користувача у Facebook.

Що зміниться для абонентів з 7 березня

Мобільний оператор Vodafone попередив абонентів про зміни у вартості деяких тарифів з 7 березня 2023 року. Це засмутило більшість клієнтів, які поцікавилися, чи можна під'єднати акцію, дешевшу за 165 грн. Виявляється, такі пропозиції доступні.

Користувач послуг зазначив, що в додатку відображено лише найдорожчі варіанти, тож поцікавився, чи дійсно Vodafone не надає більш доступних тарифів. На що отримав заперечну відповідь: насправді дешеві акції існують, але більше про них можна дізнатися, звернувшись за консультацією на гарячу лінію.

На офіційному сайті компанії представлена інформація про деякі бюджетні варіанти. Зокрема клієнти можуть під'єднати контрактний тариф Vodafone Red Turbo за 125 гривень на місяць. Втім нові абоненти отримають знижку: перші 6 місяців за користування платитимуть 100 грн. За ці гроші українці матимуть безлімітний інтернет і 1 000 хвилин на всі номери.

Ще одна пропозиція – тариф Vodafone Red Start, який коштує 135 грн на місяць. Пакет послуг включає 30 ГБ Інтернету, необмежені дзвінки в мережі та 1,5 грн/хв на інших операторів, а також 3 грн/хв на дзвінки за кордон.

Якщо це недостатньо дешево, то в супермаркетах мережі "Сільпо" продають пакет Yezzz, базова вартість якого – 60 гривень. Абоненти зможуть користуватися роумінгом і дзвонити на місцеві номери в країні перебування. За додаткові послуги доведеться доплачувати.

Якою буде вартість послуг

Ми писали про те, що невдовзі на клієнтів Vodafone очікує підвищення базової вартості дзвінків за кордон. Про це компанія інформуватиме абонентів за допомогою повідомлення SMS. Передбачається, що з 7 березня послуги коштуватимуть:

  • 25 грн/15 хв – у 16 країн (після використання 20 пакетів хв на добу буде 5 грн/доба);
  • 30 грн/5 хв – в 14 країн;
  • від 30 грн на інші напрямки;
  • вартість SMS за кордон – 6 грн/SMS.

Йдеться про абонентів дешевих тарифів, куди не входить послуга роумінгу. Якщо українці під'єднали дорожчу акцію, де дзвінки в роумінгу покриває вартість тарифу, то для них нічого не зміниться. Vodafone пропонує під'єднати акцію "Доступний роумінг" за 50 грн, щоб отримати 10 ГБ і 100 хвилин на розмови в країнах ЄС.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар, Vodafone та lifecell змінили правила користування роумінгом, та з'ясовував, у кого найдешевший тариф. Також ми повідомляли, яка вартість в Київстарі, Lifecell та Vodafone безлімітного інтернету.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.