Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Vodafone оновить деякі тарифи з 1 травня: що отримають абоненти

Підключити тарифи можуть лише юридичні особи та ФОПи, а зміни наберуть чинності з 1 травня 2023 року

Фото: UBR, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Vodafone покращив лінійку тарифів IoT

Фото: UBR, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Мобільний оператор Vodafone оновить лінійку тарифів IoT. Клієнтам розширять пакети послуг і дозволять економити на витратах кілобайтів.

Про це повідомила пресслужба компанії на офіційному сайті.

Лінійка Vodafone IoT доступна тільки фізичним особам-підприємцям та юридичним особам. Її послуги підлаштовані для передачі даних між пристроями. Тому для користувачів модернізували саме той функціонал, що необхідний для підтримки всіх стандартів зв’язку.

Відомо, що з 1 травня поточного року клієнти Vodafone матимуть в кожному тарифі 2G/3G/4G, хоча раніше це було доступно лише для преміальної лінійки. Також в оновленій лінійці ІоТ-тарифів буде покілобайтна тарифікація. Тобто абоненти платитимуть за кожен використаний кілобайт, а не за 100, як раніше. Це дозволить економити на оплаті та покривати лише витрачені ресурси.

До всього, збільшився об’єм хвилин на передачу даних Circuit Switched Data (CSD) мережі Vodafone та кількість SMS. Зауважимо, клієнтам з підключеним тарифом не надається A2P SMS для двофакторної верифікації. Зате можна отримати послугу "Блокування національного роумінгу", звернувшись по допомогу до фахівця-оператора.

Вартість тарифів наступна:

  • IoT Start – 24 грн на місяць;
  • IoT L – 35 грн на місяць;
  • IoT Pro – 50 грн на місяць;
  • IoT Max – 100 грн на місяць;
  • IoT Striming – 250 грн на місяць;
  • IoT Unlim – 500 грн на місяць.

Зверніть увагу, підключення IoT Start не співпадає по даті з іншими. Він стане доступним користувачам лише з 16 травня 2023 року. Як уточнив мобільний оператор, лінійкою користуються спеціалісти різних сфер, зокрема фінансової, логістичної, енергетичної, галузі безпеки та постачання комунальних послуг тощо.

Як покращити якість інтернет-зв’язку

Компанія розіслала абонентам SMS з інструкцією, як самостійно покращити мобільний інтернет на смартфоні. Подекуди українці стикаються з проблемами покриття, але не знають, що у старих девайсах часто вимагається перезавантаження для відновлення коректної роботи.

Зв'язок може працювати погано, поки не відбудеться перереєстрація мережі. "Якщо на Вашому смартфоні таких проблем не виникає – можете не звертати увагу на цю інформацію. Якщо залишилися питання – напишіть нам в особисті повідомлення сторінки", – йдеться у повідомленні від Vodafone.

Порада не означає обов’язкове розв'язання проблеми, але звузить коло можливих причин збою в роботі інтернет-зв’язку.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Vodafone розповів про дешеві, але приховані тарифи. Також ми повідомляли, що Vodafone значно підвищить тарифи та розповідали, як зміняться ціни з 7 березня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.