Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Віртуальні гроші у кишені: яка криптовалюта у 2022 році зробить вас багатим

Останнім часом список криптовалют поповнився новими токенами

Фото: Pexels, Shutterstock. Колаж: Pro Гроші

Найбільш перспективні криптовалюти 2022 року

Фото: Pexels, Shutterstock. Колаж: Pro Гроші

Середовище трейдингу не стоїть на місці, постійно з'являються нові криптовалюти, здатні затьмарити стареньких і перейняти на себе велику кількість майнерів. Але буває важко передбачити, яка крипта виявиться найперспективнішою і принесе прибуток у короткостроковій перспективі.

Про це повідомляє видання Фокус.

Останнім часом з'явилося багато нових криптовалют. Всі вони вже встигли завоювати довіру, а частина зайняла провідні позиції на ринку. Наприкінці 2022 року можна назвати топ-5 коїнів, які мають потужний потенціал.

Tamadoge

Віртуальна монета – це симбіоз популярної гри Тамагочі та мема Dogeо. Вона має низький рівень капіталізації, вражаючу механіку P2E, захист від дефляції, дозволяє здійснювати транзакції без комісії, а також вважається однією з найкращих криптовалют нової хвилі, дозволяючи застосовувати на практиці токени.

Зокрема, у P2E-додатку, де користувачі можуть вирощувати вихованців, модернізувати їх, розвивати унікальні характеристики, боротися з іншими користувачами та заробляти на цьому.

Battle Infinity

Майнерам належить поринути у революційну криптоігрову екосистему у стилі фентезійного спорту. Гравці можуть досліджувати розроблений метавсесвіт, заробляючи на грі. Платформа має власний токен під назвою IBAT, який видається як нагорода за хорошу гру.

Гравці в екосистемі можуть взаємодіяти один з одним, прокачувати персонажа, обмінюватись або продавати унікальні предмети, робити ставки та інше. Усі дії, пов'язані з торгівлею, здійснюються за допомогою IBAT.

Mina Protocol

Її особливість у тому, що Mina використовує докази з нульовим розголошенням, тобто проривну технологію, що дозволяє стиснути токен до 22 КБ. Сьогодні Mina Protocol є найлегшим блокчейном, що дозволяє вирішити безліч проблем, які є в іншій криптовалюті. Зокрема, конфіденційність даних, перевантаження мережі, затримки з транзакціями, простота використання.

Mina – це перший повністю стійкий до цензури засіб обміну, створений для повсякденного використання та інтеграції у традиційні сервіси.

Persistence

Його називають гібридним протоколом, створеним для підвищення швидкості та ефективності фінансових транзакцій, а також збільшення безпеки під час передачі даних. Використовуючи блокчейн, ви зможете переміщати капітал між двома світами фінансів, що сприяє стимуляції глобальної ліквідності та усуває неефективність проведення платежів традиційними способами.

У майбутньому Persistence може допомогти бізнесу та стартапам усунути перешкоди на шляху до співпраці. Заробити можна, завдяки підтримці реальних активів, що робить Persistence стабільною платформою для кредитування монет.

Flow

Цей нативний токен розробляли досвідчені програмісти, які свого часу створили знамениту NFT-гру CryptoKitties. Flow використовується для звичайних транзакцій, але його можна довго зберігати для отримання відсотків у майбутньому. Блокчейн зручний тим, що може використовуватися не тільки вузькоспеціалізованими майнерами, а й широкою аудиторією, яка не має глибоких технічних знань.

На цей час криптовалюта може похвалитися високою масштабованістю, підтримкою з боку великих інвесторів, а також застосуванням з метою купівлі/продажу товарів усередині деяких додатків.

Раніше сайт Pro Гроші писав про нову програму від Mastercard для криптовалюти. Також ми повідомляли, як не потрапити на криптошахраїв.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.