Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

В Укрпошти з'явилася нова послуга: чим можуть користуватися українці з травня

Розповідаємо, якою новою послугою можуть користуватися клієнти Укрпошти та скільки це коштує

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта дозволила клієнтам переардесовувати свої посилки

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Компанія Укрпошта повідомила, що оновила роботу сервісу переадресації відправлень. Клієнти, які забажають скористатися послугою, мусять заплатити 50 гривень.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби компанії.

Зазначається, що замовляти переадресацію можна для відправлень:

  • "Укрпошта Експрес".
  • "Укрпошта Стандарт".
  • "Укрпошта Документи".

Оплачувати переадресацію можна під час отримання відправлення у відділенні, де ви отримуватимете посилку.

"У майбутньому буде допрацьована опція оплати вартості переадресації онлайн на сайті Укрпошти, і тоді це може робити не лише одержувач, але і відправник", — розповіли в Укрпошті.

Як замовити послугу переадресації

Це можна зробити на сайті поштового оператора у розділі "Послуги — Переадресація відправлення". Для цього потрібно знати:

  • трек-номер свого відправлення;
  • індекс відділення для переадресації;
  • номер телефону одержувача посилки.

Які ще оновлення планує Укрпошта

За інформацією компанії, цього року планується скоротити терміни доставки посилок, а також спростити процеси обслуговування як корпоративних, так і роздрібних клієнтів.

Наприклад, Укрпошта вже оголосила про запуск автоматизованих сортувальних ліній, які дозволять обробляти у 8 разів більше відправлень.

Нові ціни на Укрпошті

З 1 квітня 2023 року клієнти за відправлення посилок до Німеччини платять на 60% менше. Акційні пропозиції запровадили як для українців, чиї родичі/друзі живуть в країні, так і для підприємців, які займаються продажем товарів за кордон.

Відправлення посилки вагою до 3 кг коштує 13,7 дол. (близько 500 грн), за вантаж вагою 7 кг доведеться заплатити 21,6 дол. (приблизно 750 грн). Якщо посилка легша, на неї розповсюджуються тарифи на дрібні пакети від 5,6 дол. (близько 205 грн).

У вартість, крім міжнародного перевезення, включена ціна адресної доставки, яку розраховують за фактичну вагу без урахування об’ємної.

Раніше ми розповідали, які нові марки від Укрпошти вже можуть замовляти українці. Також ми писали, чи планує Укрпошта перетворюватися на банк

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.