Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

В окупованому Джанкої платять гроші за допомогу окупантам: в соцмережах з’явилися докази

В тимчасово окупованому Криму росіяни вдаються до відчайдушних дій, аби вдавати, що вони допомагають окупантам

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

За яку допомогу росіянам в окупованому Криму готові платити гроші

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

У тимчасово окупованому Джанкої росіян закликають у масовку на війну проти України.

Відповідний скриншот показав нардеп Олексій Гончаренко.

Росіянам пропонують заробити 2 000 рублів (956 гривень) за проведений час в тимчасово окупованому Джанкої у масовці, де вони будуть удавати, що риють окопи. В оголошенні зазначено, що такий "робочий" день триватиме з 8:00 до 18:00, а "напрягатися" не доведеться, адже насправді ніхто рити окопи не збирається.

Що відомо про вибухи в тимчасово окупованому Джанкої

20 березня у місті Джанкой пролунала серія вибухів. Мешканці міста одразу почали публікувати у соціальних мережах відео, де було чутно звуки вибухів та автоматні черги.

Кримські ЗМІ писали, що ці звуки були роботою російської ППО по українських безпілотниках. Після таких подій частина міста залишилася без світла.

Вибухи, що сталися у місті Джанкой, знищили російські крилаті ракети "Калібр НК" під час їхнього транспортування залізницею. Про це пізніше повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Знищення російських ракет прокоментувала й начальниця пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк. Вона заявила, що це чіткий сигнал росіянам, щоб вони виїжджали із Криму.

Режим надзвичайної ситуації в Джанкої

Місцеві ЗМІ повідомляли, що під час атаки безпілотники нібито намагалися "поцілити в цивільні об'єкти", а самі ж безпілотники були начинені вибухівкою. Росіяни намагалися спростувати заяву українського ГУР про знищення ракет та запевняли, що залізниця жодним чином не постраждала. Однак відео, яке дуже швидко розлетілося соцмережами, доводить зворотне.

Після серії вибухів у тимчасово окупованому Джанкої вирішили запровадити режим надзвичайної ситуації. Про це мешканців повідомили вранці 21 березня.

Раніше ми розповідали, що українцям пропонують роботу, де можна дурити росіян. Також ми писали, що росіянам пропонували почати вивчати українську мову з репетиторами.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.