Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Росіянам пропонують вивчати українську мову – скільки коштує репетитор у Москві

Репетитори пропонують росіянам вивчити українську мову для різних цілей

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Росіянам пропонують вчити українську мову

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Поки в Україні триває війна, яку розпочала Росія, громадянам країни — агресорки пропонують вивчати українську мову.

Сайт Pro Гроші розповідає, скільки грошей беруть репетитори з росіян за один урок української мови.

Росіяни вчать українську мову

Проаналізувавши російський сайт Avito, ми побачили кілька оголошень, де репетитори пропонують росіянам вивчити українську мову для різних цілей.

Зокрема, більшість таких пропозицій ми знайшли у Москві. Вартість занять стартує від 400 рублів (211,34 гривні) до 1 500 рублів (787,97 гривні).

Скрин: Avito
Скрин: Avito
Скрин: Avito

Скрин: Avito

Скрин: Avito

Скрин: Avito

Передивляючись ці оголошення, ми звернули увагу на те, що більшість репетиторів народилися в Україні та є носіями української мови.

Наступ Росії на Україну

Росія розпочинала війну у лютому 2022 році з планами захопити Україну від Херсона до Києва, і з того часу плани окупантів не змінилися. Тепер росіяни можуть спробувати атакувати ЗСУ, щоби відновити наступ:

  • з боку Херсона та далі до Одеси на півдні;
  • з Білорусі у напрямку Києва на півночі;
  • атакувати увесь периметр кордону, аби прорватися до Чернігова, Сум та Харкова.

Також цілком очевидно, що командування російської армії захоче відновити більш активні бойові дії на українському Донбасі, щоби у разі успіху загарбати Запоріжжя.

Реалізувати повторно план свого масштабного наступу на Україну, РФ спробує коштом нових мобілізованих. Мобілізація може розпочатися у січні-лютому, і в рамках призовної кампанії збройні сили країни — агресорки зростуть ще на 150-200 тисяч солдатів.

Крім того, у березні – квітні може бути ще одна хвиля мобілізації та ще 150 тисяч мобілізованих. Однак, навіть тоді Росії буде важко схилити перевагу на фронті на свою користь. Активні наступальні дії росіяни можуть розпочати у період з січня по березень наступного року, тому українська армія готується до зустрічі з ворогом.

Раніше ми розповідали, на яку ще країну Росія може здійснити наступ. Також ми писали, про яку головну проблему мовчать росіяни.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.