Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

В Monobank відбувся масовий збій – що сталося з додатком

Наразі невідомо, що стало причиною масових збоїв у роботі мобільного банку

Колаж: Pro Гроші

Користувачі скаржаться на проблеми в додатку Monobank

Колаж: Pro Гроші

Ввечері, 31 жовтня, виникли проблеми з доступом до додатку Monobank. Повідомляється про відсутність можливості авторизації та перебої з проведенням платежів.

В онлайн-банкінгу, який працює на базі Універсал Банку, не повідомляють, чому неможливо скористатися функціоналом застосунку. При спробі відкрити його або здійснити будь-яку операцію, з’являється фонове зображення засмученого кота і повідомлення про збій.

Більше деталей щодо причин виникнення несподіваних несправностей назвав співзасновник Олег Гороховський в своєму Telegram-каналі.

За його словами, стався збій у процесингу, але що призвело до нього – не уточнив. Наразі фіксуються проблеми зі входом, проте команда фахівців намагається їх усунути. Олег Гороховський назвав орієнтовний час, коли додаток відновить функціонал – 19:30 за київським часом.

Новина оновлюється...

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Нова пошта розширює кордони. Також ми повідомляли, що ПриватБанк, Monobank та Ощадбанк оприлюднили новий курс.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.